20 martie 2011

Ne-am liniștit

Așa se face că după o etapă cu un singur meci mai interesant, deși aceasta încă nu s-a încheiat, lucrurile s-au cam lămurit. Oțelul încă nu e într-o pasă proastă și nu se va mai împiedica la fel de ușor ca la Tg. Mureș, anunțându-ne că ei sunt încă lideri. Ne-am mai liniștit și după victoria entuziasmantă împotriva Craiovei, Poli arătându-ne că nu vom defila prin campionat, ci vor mai fi multe meciuri crunte, precum cel de la Buzău.

În schimb, adversarul cel mai apropiat nouă, Vasluiul, "a reușit" să ne lase un avans mulțumitor de 6 puncte, după ce a adormit monstrul stelist, așa ca să fim siguri că nu va mai fi un reviriment ca în 2008. Rapidul, ca deobicei și-a pus singur bețe în roate, iar Dinamo și CFR sunt de mult uitate. Nu uit să menționez nici Mediașul, dar aceștia au rezultate prea oscilante pentru a pune probleme.

Așadar, această pauză de 2 săptămâni va fi una liniștită, în care ne putem plănui următorii pași. Vor urma niște serii de meciuri importante, traseul ne e ideal, numai să ne jucăm cărțile corect. Important e că am rămas cu un singur adversar.

2 comentarii :

Stefan Carpanu spunea...

Cam fix acestea si gandurile mele, mi-ai luat-o inainte. :D

De adaugat ca nu cred ca rezultatele din amicale au fost total intamplatoare, chiar daca pana acuma am compensat prin determinarea pe care probabil nu au aratat-o atunci jucatorii.

Andrei Vajna II spunea...

In cazul asta inseamna ca determinarea are un rol foarte mare, sa treci de la meciuri in care te chinui sa dai gol, la o medie de 3 goluri pe meci. Ceea ce nu e bine.

Eu cred si ce zice Uhrin, ca atunci a fost vorba de oboseala. Pare ca el stie foarte bine ce poate si ce nu poate echipa si la ce sa se astepte pe viitor.

Google+