3 ianuarie 2011

Noul început de drum

Cu urările de rigoare trecute în plan secundar, propun să privim deja către mărețele două luni ce ne stau în cale până la reînceperea returului.

Finalul de an ne-a întâmpinat cu foști jucători de calitate care au intrat în relații de tatonare cu Poli, anume Mitea și Semedo. Dacă primul s-a auto-propus, cel de-al doilea a fost dorit de către club, numai că niciunul nu pare a fi în drum către Timișoara. De Mitea a spus Iancu că nu l-ar dori în mod anume (deși nu în mod absolut), iar Semedo a semnat cu o echipă din Cipru. Deci status quo. Sper că vom întări lotul, fiindca avem nevoie, dar cel puțin la fel de important este să nu pierdem vreun titular, cum ar fi Sepsi, despre care s-a tot vorbit. Și ce luăm, să luăm în timp util.

Altfel, am văzut recent un clasament cu cele mai bune echipe pe întreg anul 2010 și am rămas chiar surprins să văd că Oțelul se află pe primul loc și în acel clasament, înaintea Vasluiului și a noastră. Cred că asta scoate în evidență că gălățenii nu trebuie desconsiderați în vreun fel și că nu există niciun motiv să credem că își vor pierde din ritm în retur. Campionatul se va putea câștiga doar jucând fotbal, nu așteptându-ne că alții nu o vor face.

Asta o spun așa, de dragul de a o spune, căci am mai specificat că nu cred în mod deosebit în șansele noastre. Sper, dar asta-i altceva, chiar de speranța de acuma este întărită de felul în care pesimismul meu inițial a fost înfrânt.

Să înceapă odată cantonamentele!


2 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

La multi ani!

Am citit intr-un ProSport gasit la lucru, cu data de 29 decembrie, cum ca s-ar putea sa revina Vrsic. Ce-i drept, e foarte vag, singura chestie e ca Iancu a spus ceva de genul ca i-au venit mintile la cap slovenului. N-am mai vazut stirea pe altundeva, deci probabil nu e o stire.

Stefan Carpanu spunea...

La multi ani si tie!

Da, s-a mentionat ceva de asta, dar pana nu se confirma e doar o stire demna de ocupare de spatiu.

Oricum, aproape orice jucator cu ceva calitate ar fi util echipei.

Google+