3 noiembrie 2010

Rezultate sondaj

Îngrijorare mare în ceea ce priveşte cuplul fundaşilor centrali, nu atât fiindcă nu avem dintre cine alege, ci fiindcă nu e deloc clar cine s-ar descurca cel mai bine. Luchin şi Cisovsky şi-au trecut în cont un meci fără gol primit, după o prestaţie bună a amândurora, dar mai ales a lui Luchin. Este al doilea meci fără gol primit în care evoluează jucătorul crescut practic de Poli, după cel de la Târgu Jiu, unde a făcut echipă cu Burcă.

Aveam impresia că Burcă reuşeşte să coordoneze bine apărarea 100% românească, dar erorile pe care le face în timpul meciului sunt îngrijorătoare. E drept, fiecare dintre fundaşi a făcut a greşeli mai mici sau mai mari, deci asta nu îl exclude. Doar Mera cred că a ieşit momentan din ecuaţie, în timp ce Krejc va fi promovat în locul lui, cel mai probabil.

Cum Scutaru pare totuşi instalat pe postul de fundaş dreapta (deşi impresia mea este că Helder oferă mai mult acolo decât din postura de mijlocaş de bandă), lupta se va da probabil între Luchin, Ciso, Burcă şi Krejc. Primii doi sunt în pole-position, atâta timp cât nu fac erori majore, ceea ce e şi normal. Numai găsind o formulă defensivă solidă putem spera la o clasare între primele trei echipe.


Cuplul preferat de fundaşi centrali (selectaţi doi):

Burcă - 6 voturi (25%)
Cisovsky - 15 voturi (62%)
Krejc - 3 voturi (12%)
Luchin - 20 voturi (83%)
Mera - 2 voturi (8%)
Scutaru - 9 voturi (37%)

Total voturi: 24

Niciun comentariu :

Google+