5 noiembrie 2010

Avancronică: Poli - Vaslui

Oțelul - CFR 1:1. Rapid - Pandurii 1:1. Ceea ce înseamnă că egalul nostru de la Brașov nu e chiar așa rău, situația în fruntea clasamentului rămânând neschimbată. Atâta doar că s-au apropiat echipele din spate. Dar pe 4 cine e? Până de curând erau Gaz Metan, dar cu înfrângerile din ultimele două meciuri, cu Oțelul și Dinamo, au căzut. O fi Dinamo? Și ei sunt pe val, cu 2 victorii, dar nu. Steaua? Să fim serioși.

Pe 4 sunt chiar adversarii noștri de sâmbătă, ceea ce face ca Poli - Vaslui să fie cel mai tare meci al etapei. Moldovenii au trecut cu bine peste începutul greu sub mâna lui Lopez Caro și sunt neînvinși de 7 de etape și cu 3 victorii consecutive. Craiova, CFR-ul, Dinamo și Oțelul sunt echipele importante (mai mult sau mai puțin) învinse de vasluieni. Ba chiar au administrat un dureros 4-0 liderilor de drept al campionatului. Totuși, Hizo este tipul de antrenor de rezervă, care obține rezultate bune, dar niciodată nu ajunge să câștige vreun campionat.

Sunt toate premizele unui meci frumos și încrâncenat, iar o victorie ne poate da mari speranțe la podium la finalul turului. Cred că jocul șters din ultimele meciuri vor fi uitate, pentru că jucătorii noștri sunt tot timpul bine motivați cu echipele tari și în plus, jocul deschis al vasluienilor ne va prilejui mai multe ocazii de gol decât cu echipele mici cu care ne-am chinuit până acuma. Vor lipsi Magera - suspendat și probabil Cisovsky - cu dureri la genunchi, dar soluții există.

Hai Poli!

Niciun comentariu :

Google+