5 octombrie 2010

Sondaj nou

După zece etape, poate o primă părere despre unde suferim cel mai mult. Daţi cu votul.

Un comentariu :

Andrei Vajna II spunea...

Greu de spus. Acum, apararea mi se pare cea mai solida de cand ne batem pentru locurile fruntase. Inaintea meciului, apararea e destul de clara ca va fi. Problemele apar de la mijloc incolo.

Parca jocul incepe sa mearga, si se vede ca am renuntat la mingile lungi ce ne erau caracterstici de cel putin 3 ani. Mai mult, mai nou avem si un bulldog pe dreapta cu venirea lui Helder, chiar am reinceput sa inscriem din faze fixe si centrari. Mai un pic si vom fi ca in perioada de glorie a fratilor Karamyan.

Deci pana la urma, problema e atacul. Axente, mi se pare ca da randament doar daca e implicat in joc. Si cam el e singurul varf autentic, acum ca Mansour e accidentat. Magera e Magera, va mai inscrie, dar el are si alte atributii, as zice la fel de importante. Goga, nu stiu daca e nesimtit, dar e foarte aproape de un zero barat. Nikolic inca nu si-a aratat fata, dar ma indoiesc ca va conta foarte mult, cel putin in sezonu asta. De fapt, problemele astea cred ca le-am enumerat si inainte de inceputul campionatului. Noroc cu Zicu, sper sa-l tina.

Dar e clar ca ne lipseste un Bucur. Oricum, am spus asta la inceputul anului, ca important e sa fie echipa unita si sa inscrie oricine - vezi Scutaru, Helder.

Raspuns final: Atacul sufera cel mai mult.

Google+