8 august 2010

Avancronică: Poli - CFR Cluj

Primul meci important al campionatului pentru Poli este în fața echipei campioane. O rivalitate destul de nouă, indusă artificial, dar și dezvoltată natural, clujenii sigur nu vor fi primiți cu brațele deschise la Timișoara, chiar dacă ar fi să ne raportăm numai la ultimul meci de aici.

În mod normal, ar fi trebuit să fim în altă poziție înainte de acest meci. Primele două meciuri ar fi trebuit să fie doar o încălzire pentru acest prim test important, dar așa se face că ne prezentăm cu doar două puncte. Nici clujenii nu stau perfect, cu un egal în prima etapă. Așa că un pas greșit în seara aceasta ar putea însemna o rămânere în urmă destul de prematură - mai ales pentru noi.

În aceste condiții, probabil că CFR-ul va juca mai prudent, lăsându-ne pe noi la cârma jocului. Rămâne de văzut și ce impact a avut meciul dramatic cu MyPa, în ce fel a afectat moralul jucătorilor, și dacă nu cumva vor fi obosiți. Cred, totuși, că efectul va fi unul pozitiv, și în speranța unui public numeros, merg pe varianta că nici de data asta CFR-ul nu va câștiga pe "Dan Păltinișanu". Dar și dacă pierdem, nu trebuie să fie un capăt de țară. E de-abia etapa a treia și e primul nostru derby.

Hai Poli!

Niciun comentariu :

Google+