22 iulie 2010

Zicu şi Chiacu

Venirea, respectiv revenirea, a doi dinamovisti la Poli întăreşte numeric lotul. Chiacu a avut un sezon bunicel la noi anul trecut, în sensul în care a marcat o mână de goluri şi a făcut câteva partide bune. Din păcate, nu a convins, ceea face din acest transfer o mutare speculativă.

Acelaşi lucru se poate spune şi despre Zicu, o mai veche pasiune a patronatului Politehnicii. Înainte de revenirea la Dinamo şi accidentarea aceea urâtă în debutul acelui sezon, nu erau mulţi jucători români care să joace la nivelul lui Zicu. Cele optsprezece partide fără gol marcat în sezonul trecut spun însă o altă poveste, una pe care am mai auzit-o de câteva ori în ultimii ani. Din păcate, dintre toţi jucătorii aduşi să redevină ceea ce au fost, niciunul nu a reuşit să o facă, deci mă văd obligat să privesc cu oarece scepticism această mutare - chiar dacă nu este lipsită de speranţă.

Oricum, deja aştept cu mare nerăbdare startul sezonului, în ciuda celor spuse cu nu prea mult timp în urmă. Sper ca această uşoară extaziere să mă ţină măcar o lună, două.

Niciun comentariu :

Google+