9 aprilie 2010

3-0 la masa verde

E interesant cum decizia atât de previzibilă a Comisiei de Disciplină pare să scandalizeze pe toată lumea. Nu ţin minte ca problematica brichetei să fi avut asemenea reverberenţe în rândul conducătorilor adversarilor, dar împotriva corectitudinii deciziei de azi vociferează vehement Becali, Borcea, Porumboiu şi, se subînţelege, Rapidul. Mai interesant e cum toţi declară că-şi fac o cauza în îndreptarea marii neleguiri comise şi permise.

Nu am studiat în mare amănunt situaţia şi, în fapt, nu mă interesează atâta verdictul. E clar că la lupta care se dă în fruntea clasamentului aceste trei puncte cântăresc enorm, că astfel Poli e la trei puncte de CFR şi are meci direct acasă împotriva lor în doar o săptămână, dar e greu de judecat acuma cât de important va fi impactul, în primul rând, psihologic. Căci de asta au nevoie alb-violeţii în acest moment mai mult decât de puncte în sine.

Un comentariu :

Andrei Vajna II spunea...

Pai atunci nu erau atatea echipe implicate direct.

Problema mea e ca regulamentul si micile manareli ale autoritatilor fotbalistice au permis sa se ajunga intr-o astfel de situatie absurda. Pentru asta ar trebui sa se faca zarva. Dar aici nu e interesul asa mare.

Google+