11 ianuarie 2010

Lato redirecționat

Aparent, Latovlevici va fi împrumutat la Dinamo și nu la Bistrița, precum se discutase inițial. Bucureștenii ar avea ulterior o opțiune de cumpărare pentru jucător. Nu este de mirare că Dinamo a intrat în discuție, din moment ce transferul lui Latovlevici a fost unul din obiectivele răs-declarate ale dinamoviștilor în presa centrală.

În altă ordine de idei, am căutat să-l urmăresc ieri pe Dede, care a avut neșansa să se accidenteze în debutul partidei Angola - Mali și să fie schimbat în minutul 25. Din cât l-am urmărit, nu pot trage absolut nicio concluzie, în afara faptului că are un fizic foarte impunător. Să sperăm că accidentarea sa nu este foarte gravă.

2 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

De unde scoti stirile astea, dom'le? Ca eu n-am vazut-o nicaieri.

Mai mult, azi pe violamania: "Mă bucur dacă Latovlevici a realizat că a greşit, el va merge împrumut la Bistriţa, iar la toamnă sperăm să meargă cu Poli, de ce nu, în Liga Campionilor", a precizat Iancu.

Stefan Carpanu spunea...

- Cristi Borcea i-a programat o ntrevedere cu Marian Iancu la finalul sptmnii pentru a pune la punct detaliile transferului fundaului stnga de la Timioara, Iasmin Latovlevici (23 de ani).

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/ultimele-noutati-de-la-dinamo-170854.html

Evident, de atunci nu s-a mai auzit nimic in aceasta directie.

Google+