15 ianuarie 2010

Dayro la Poli!(?)

Oferta a fost făcută și acceptată, mai trebuie numai să se negocieze cu jucătorul. Adus de steliști cu fabuloasa sumă de $2 milioane, Iancu îl va cumpăra cu numai €450,000, cu €50,000 mai puțin decât și-a dorit inițial Becali.

Oare ne lipsea un astfel de jucător? Istoria transferurilor cu Steaua ne arată că toți jucătorii plecați de aici nu au făcut mai nimic pe acolo, pe când noi am luat jucători căzuți în dizgrație și reabilitați cât de cât aici (vezi Stancu, Bădoi). Oare asta va fi și istoria lui Dayro Moreno?

Recunosc că pe mine unul mă depășește acest transfer. Desigur, există și posibilitatea (chiar mare zic eu) ca jucătorul să nu vrea să vină la Timișoara, cum la fel de posibil e și ca patronii să se răzgândească peste noapte. Poliștii și steliștii vor pleca mâine cu același avion. Columbianul în care parte va sta?

4 comentarii :

Stefan Carpanu spunea...

Ciudata alegere, dar trebuie luat in considerare si faptul ca Dayro, fiind la steaua, a ajuns sa fie ridiculizat in primul rand din cauza expunerii excesive a tot ceea ce tine de steaua.

Pe de alta parte, e clar ca nu se poate spune ca a facut ceva fenomenal - sau pe aproape. Exista destui jucatori in lumea asta, tanarul Grozav numai ce a fost luat de Standard pe 350k, de ce 500k pe Dayro?

Andrei Vajna II spunea...

Cred ca prestatia lui din meciul cu Poli, cu apogeul acea lovitura libera direct in out, nu tinea de faptul ca juca pentru Steaua. :D E ciudata alegerea prin faptul ca nu da impresia ca ne poate ajuta si ca pentru el fotbalul e o gluma.

Si Vazquez tot atat a fost, si eu tare am impresia ca va avea un aport mult mai mare decat ar avea Dayro.

Stefan Carpanu spunea...

Chiar n-ai de unde sa stii ce aport va avea Vazquez :P

Macar Dayro stie care-i treaba in fotbalul romanesc. De remarcat ca in GSP are a doua medie din lotul stelei - ceea ce e ciudat, la cate scandaluri au fost.

Andrei Vajna II spunea...

Da nici n-a jucat prea mult, in prima jumatate a fost la echipa a doua. Si faptul ca stie cum e cu fotbalul romanesc nu cred ca a fost spre avantajul lui. :D

Normal ca n-am de unde sa stiu cum va juca Vazquez, am spus ca e doar o impresie. Nu pot sa trec peste potentialul talent al columbianului, dar in momentul de fata transferul lui mi se pare un efort inutil.

Google+