21 ianuarie 2010

Amical: Poli - SV Kapfenberg 6:1 (2:1)

Primul amical al stagiului din Antalya a fost unul de bun augur pentru alb-violeţi, care au dispus fără mari probleme de formaţia austriacă din Kapfenberg, o localitate de 22,000 de locuitori, care a terminat turul Ligii 1. austriece pe penultimul loc. Mai mult, Poli şi-a premis să rateze numeroase ocazii, dar până la urmă tot a marcat cât pentru alte două partide.

Goga a deschis scorul în minutul 5, cu un şut din interiorul careului şi tot el a dublat avantajul nostru douăzeci de minute mai târziu, din nouă metri. O ezitare a lui Luchin le-a permis "oaspeţilor" să revină pe tabelă înainte de pauză.

Repriza a doua a fost şi mai bogată în evenimente notabile, Poli reuşind să înscrie de patru ori. Primul care a marcat a fost Mera, printr-un lob (!), după o combinaţie cu Magera, în minutul 67. Apoi Mansour, proaspăt intrat pe teren, a marcat de două ori, în minutele 75 şi 84, înainte ca Arman să închidă tabela la 6-1, dintr-un penalty obţinut de Chiacu.

În acest moment, alte comentarii sunt de prisos.

Poli (rep. 1): Taborda - Bonfim, Luchin, Nibombe, Maxim - Curtean, Alexa, Cl. Ionescu, Goga - Parks, Bucur

Poli (rep. 2): Pantilimon - Tiago, Mera, Brezinsky, Artiom Karamyan - Chiacu, Scutaru, Bourceanu ('68, Mansour), Arman Karamyan - Magera, Vazquez

Nişte imagini video de la meci găsiţi aici.

P.S. De fapt, era vorba de o echipă de juniori-jucători tineri a celor de la Kapfenberg.

Un comentariu :

Andrei Vajna II spunea...

Mi se pareau mie cam tineri austriecii prin poze.

Google+