9 septembrie 2009

Chinul existenței - toamna

E ciudat cât de des mă trezesc ignorând articole, acoperindu-mi urechile sau astupându-mi gura cu ciocolată ca să pot să evit vreo încărcare a nervilor mei și așa prea întinși. Nu înțeleg de ce președintele clubului nostru face atâtea lucruri parcă doar să ne amăgească - niște lucruri banale, care ar putea fi evitate cu mare lejeritate.

Nu vreau să discut despre asta, dar am vrut s-o menționez ca pe o realitate pe care o accept și cu care am învățat să trăiesc. Cam ca și o boală...care îmi oferă oportunitatea să fiu fericit, fie de și fericirea e pătată.

6 comentarii :

Raul spunea...

la ce faci referire?

Stefan Carpanu spunea...

Ah, doar la Iancu si deprinderile lui grobiene, la lipsa absoluta de tact, la absenta de fler poetic, la superioritatea ridicola pe care o afiseaza.

Era greu sa nu duca meciul la Buzau? N-o puteau drege Chivo cu Corleone sa jucam la Resita, unde exista conditii decente. Si chiar daca, nu se putea sa nu ne arunce-n fata aceasta decizie ca si cum am fi non-entitati?

Va fi interesant de vazut care va fi compensarea pentru policardisti - un meci gratis in Europa, acuma ca deja avem doua meciuri "ratate" acasa? Si dincolo de asta, ce le oferi la toti cei care nu au policard dar platesc meci de meci bani pentru bilete? Ca deh, gratie unei campanii eficiente, anul acesta s-au vandut doar 1500 de policarduri, in regres, aidoma performantelor echipei fata de sezoanele anterioare.

Pana la urma nu mi-e deloc de policarduri, ci e doar o chestiune de civilizatie care ma zgarie pe creier. Ca si multe altele dinainte.

Raul spunea...

Din punctul meu de vedere,interesul a scazut datorita preturilor"piperate"biletelor,slaba organizare in vinzarea acestora,inca nu am ajuns la nivelul in care sa le poti achizitiona prin telefon dar cel putin o mai buna si mai deasa amplasare a punctelor de vinzare s-ar putea face.Cat despre Buzau,sentimental punete in locul lui.

Stefan Carpanu spunea...

Nu are rost sa discutam despre ineficientele administrative, fiindca ele sunt de multe ori prea evidente.

Dar nu inteleg situatia sentimentala cu Buzaul - daca era asa de legat sentimental, atunci de ce nu si-a luat echipa acolo, respectiv, de ce a vandut-o dupa ce a luat-o?

Ce m-a deranjat insa in aceasta situatie e faptul ca s-a elaborat un comunicat pentru atragerea sustinerii buzoiene, in timp ce noi "trebuie sa intelegem, trebuie sa fim alaturi". E totul o chestiune care tine de discursul ales. Impresia e ca nu s-a facut absolut total ca suporterii alb-violeti sa poata sustine echipa.

Andrei Vajna II spunea...

Si acum mintile luminate au venit cu o idee geniala de marketing: bilete pentru Europa League doar la pachet!

Nu gasesc nici o logica pentru a nu vinde bilete si separat, dar absolut nici una. Sau sunt eu beat? Cum se mira si Iancu legat de meciul Romaniei.

Stefan Carpanu spunea...

Dat fiind ca Iancu vrea cat mai multi bani repede, vanzand biletele doar la pachet e o optiune - intrebarea e daca se bazeaza pe vreun calcul.

In realitate insa, orice persoana cu capul pe umeri va fi vazut ca urmeaza sa se vanda si separat biletele, cand vine ziua meciului din runda a doua, astfel ca planul mi se pare mai putin eficient decat prima oara.

Matematic vorbind, intrebarea e daca se castiga mai mult pe toate cele trei meciuri vanzand bilete la pachet, decat se pierde prin descurajarea celor care ar fi venit la primul meci - evident, incluzand un factor de timp, cum ca banii acuma valoreaza mai mult pentru club decat banii in transe.

Google+