20 iulie 2009

Amical: Poli - FC Köln 0:2 (0:1)

Este un mister pentru mine de ce tocmai când în sfârșit întâmpinăm un adversar de primă mână care să și joace cu prima echipă, noi trimitem rezervele în teren. Și nu, nu este o scuză faptul că titularii au jucat în celelalte partide, trebuia să ne organizăm puțin, fiind destul de evident, prin prisma jucătorilor, că adversarii de astăzi erau mai dificili decât cei de la Eintracht.

În fine, e doar un amical, exact la fel ca cele câștigate la scoruri fluviu. Să vedem ce-o mai fi în continuare, că luat așa, acest scor, cu acești jucători, nu e chiar un dezastru. Poate e bine pentru ei, că au ajuns să bifeze un meci tare, dar la fel trebuie luat în considerare că nu aveau pregătirea de joc pentru o asemenea partidă. Deh, până la urmă, tot nod în papură îi zice.

Poli: Taborda - Bădoi, Scutaru, Brezinsky, Latovlevici - Stancu, Borbely, Vrsici, Maxim - Ionescu, Magera

Schimbări:

Mera pentru Brezinsky (min 45)
Cobliș pentru Taborda (min 45)
Luchin pentru Vrsici (min 62)
Cojocnean pentru Magera (min 62)
Chițu în locul lui Bădoi (min 67)

Video aici.

P.S. Chițu fundaș dreapta e o soluție deosebit de falimentară, sper că nu dorim s-o aplicăm.

3 comentarii :

Anonim spunea...

Sabau a jucat cu echipa a doua ca sa nu vada shpionii lu` Lucescu ce talente avem in echipa ;) .. u know ..armele secrete

Anonim spunea...

se poate vedea undeva meciul de astazi cu wigan?

Stefan Carpanu spunea...

Eu n-am auzit sa se poata vedea. Nu ca as intelege de ce, nu vad cine prefera sa vade pe CFR de exemplu, dar pana la urma depinde de cum s-au deplasat tovarasii.

Google+