19 iunie 2009

Ne paşte Matthäus?

Zvonurile se intensifică în ceea ce priveşete posibila venire a lui Lothar Matthäus la cârma alb-violeţilor. Deşi nu sunt deosebit de încântat, dacă nu putem avea un antrenor bun, atunci mai bine unul cunoscut şi slab, decât unul fără anvergură şi slab. Că banii oricum nu sunt ai noştri.

P.S. Că mi-a mai venit o idee, nu ar fi rău cineva de profilul lui Matthäus să povestească prietenilor săi despre ce face FRF-ul în România şi mai ales la Poli...

P.P.S. Aparent nici Lothar, nici nea Piţi. Mai există antrenori liberi de contract în afara de ăştia doi?

3 comentarii :

Andrei Vajna II spunea...

Iancu persista in gandirea lui de mitic, crezand daca exteriorul arata grandios totul e bine, nu mai conteaza daca roatele din interior se incheaga bine sau nu.

Speranta pe care o am daca vine Matthaus este ca macar vom am avea parte de disciplina nemteasca. Cred ca si doar atat ar putea face ca echipa sa mearga struna. Cel putin in campionat.

Andrei Vajna II spunea...

Ceva stire noua, sau de unde stii ca a picat varianta cu Matthaus?

Se pare ca Sabau e liber (din nou), mie mi se pare o varianta buna. Moldovan pe moment mi se pare o solutie la fel de buna ca Hagi sau Balint.

O chestie buna pe care o vad acum este ca marile echipe cam au probleme. La Dinamo e vraiste, Turcu a plecat, antrenor habar n-au cine sa fie, daca ramane Rednic cred ca sunt dusi. De Rapid, aceleasi povesti, cu banii, nu-i vad punand probleme sezonul urmator. Steaua a inceput bine, dar cu jucatorii e haos. Din pacate, cred ca tot Urziceni este principala candidata, si cred ca vor fi chiar mai bine pregatiti. Am vazut ca in timp ce stelistii stau cu burta la soare, ei joaca fotbal pe nisip. Cred ca spune totul. CFR.... inca nu stiu.

Oricum, acum e momentul. La noi e oarecum liniste. Financiar nu se plange nimeni, cu treburi de licentiere, aprobari stadion se pare ca suntem beton si lotul este destul de valoros si bine inchegat. Un antrenor bun si cred ca vom putea emite pretentii si la anul, chiar si in ciuda suspendarii si a interdictiei la transferuri.

Tot ce pot sa zic este.... Forza Iancu! Macar acum....

PS: Pun pariu ca iara o sa spui ca sunt prea optimist. :)

Anonim spunea...

Pt.Domnul Marian Iancu

Nene Iancule! Ajunge cu experientele.Vreti sa nu mai vina lumea la stadion? Sa ramaneti si fara cea mai tare sustinere a fanilor din Romania? Aduce-ti numai rebuturi de antrenori? Vreti titlul si cupa? Acest lucru il putem realiza doar cu oameni care au in palmares titluri si cupe ,nu cu rebuturi, de antrenori care se chinuie de ani de zile sa faca ceva in fotbal si nu reusesc ,care cum da de o oferta mai buna pleaca si nu il mai intereseaza decat banii, si nimik altceva .Credem ca variante foarte bune ar fi pe Andone,Piturca,Petrescu,Van Basten,Gullit,Vialli,Topmuller,P.Maldini ca s-a lasat acum de fotbal ,etc.si puneti un presedinte ca Popescu,M.Stoica,etc.Tot respectul si va multumim pentru tot ce a-ti facut la TImisoara dar am vrea sa nu mai fim tot pe locul 2 ,desi, e cea mai mare performanta din istorie si ne scoatem palaria pentru acest fapt ,insa ,ar fi bine sa ne asculta-ti si pe noi ,oricum hotararea e a dvs..As vrea sa va spunem cam ce am vazut noi,si cand zic noi vb de circa 20 de pers .care de cand a-ti venit la Timisoara nu am lipsit de la meciurile lui Poli, avem si policarduri pt ca iubim aceasta echipa.In returul acesta:
-Pantelimon foarte bun, insa, i s-a urcat la cap ca e la nationala si nu are concurent adevarat,ne -a mancat vreo 5 puncte cel putin cu gafele lui repetate,
-Latovlevici,Stancu,B adoi-CATASTROFE buni de liga a II a fara nici o tagada,pe langa ca nu sunt in stare sa lege 3 pase ,sa de-a o centrare spre varfuri de pe extreme stau in aparare mai rau ca jaloanele,
-avem mijlocasi defensivi o caruta dar in afara de Alexa si Cisovski restul is de umplutura,ar fi buna o oferta pt. Paraschiv si cel de la Galati si cel de la Rimini.
-neaparat 2 mijlocasi ofensivi, gen coordonator de joc ca Cernat-liber de contract,Adrian Cristea,Zicu si nu cred ca in toata Europa si nu numai ,Poli nu poate gasi 2 mijl. ofensivi macar cu imprumut de undeva daca nu avem destui bani sa ii luam ,pt ca apararea e rupta de mijloc si atac ,si, nu are cine sa ne faca jocul,bombardam orice minge la intamplare spre Gigel Bucur -si sa joci un retur intreg cu Bucur care e jumate de buletin, DAR ,ce jucator FANTASTIC varf impins ,in loc sa fie al doilea varf sau in spatele varfurilor ,sa fructifice mingile care vin din deviere sau sa conlucreze pe contraatac cu varfurile ,sunt doar cateva pareri si credem noi sunt pertinente.Haide-ti sa ii luam daca putem pe Danciulescu profesionist adevarat,Daniel Niculae ,Cocis,poate chiar Dayro .
Ce echipa ar fi nu vi se oare? Nu ne-am mai face de rusine in Cupele Europene .
HAI POLI !!!!!

Google+