14 iunie 2009

Câteva cuvinte înainte de zori

1) Balaj, eşti un idiot dezgustător, alături de federaţia care te-a alăptat de mic. Mai mult de jumătate din vină pentru prostiile făcute de rebelii din tribune vă aparţine.

2) Velcea, eşti o panaramă şi n-o să ajungi niciodată antrenor. Să primeşti nu una, ci două şanse imense de a intra în istoria clubului şi să le ratezi lamentabil pe amândoua.

3) Jucători, dacă nu aveţi forţa nici în cele mai importante momente ale carierei voastre să depăşiţi condiţiile de doi bani în care aţi fost puşi de către un management falimentar, vă înţeleg, dar mi-e şi puţin milă de voi.

4) Suporteri în general, mulţumiri pentru un drum fantastic. A fost extraordinar să văd zeci de maşini cu fanioane alb-violete fluturând pe tot drumul de la Timişoara la Târgu Jiu. A fost la fel de frumos să văd cât de bine a fost primit spiritul alb-violet în aceste patru judeţe pe care le-am traversat.

5) Suporteri rebeli, cu toţii suntem frustraţi, dar mai las-o dracu. Am fost primiţi ca prieteni pe stadionul celor din Târgu Jiu, de ce să le distrugem lăcaşul fotbalului?

6) Mulţumiri lui Iancu pentru că ne-a adus aici şi a reuşit să ne facă să ne chinuim să găsim fericirea după cel mai bun sezon din istoria clubului.

HAI POLI!

Niciun comentariu :

Google+