15 mai 2009

Universitatea Craiova - Gloria Buzău 1:1 (0:1)

Fac ce fac buzoienii și produc meciuri spectaculoase, chiar dacă fotbalul nu este bun decât pe alocuri. Astăzi au profitat de o mare eroare a craiovenilor, iar cu puțină maturitate puteau să rezolve meciul în repriza secundă, însă până la urmă au fost salvați de ratările impresionante ale lui Florin Costea.

Mansour a fost vioara întâi, a fugit enorm, a înscris o dată și ar fi făcut-o și a doua oară, dacă Mera, aflat în ofsaid, nu-și băga capul pe traiectoria unei mingi ce mergea înspre poartă. Spectacol a făcut din nou și Claudiu Ionescu, în ciuda faptului că are câteva kilograme în plus, driblând eficient și pasând destul de bine, în timp ce Popa și Chițu au depus același efort ca în partida împotriva Rapidului, fără a face mari greșeli.
Florin Sandu a fost folosit din nou mai defensiv și, prin urmare, nu a dat randamentul pe care îl poate oferi, fiind pus în multă dificultate de Wobay. Culmea face că înlocuitorul său, Bonfim, a fost depășit și mai clar de mijlocașul din Sierra Leone, însă până la urmă decisiv a fost marcajul slab asupra lui Florin Costea la faza golului - precum și în alte rânduri.
Zimmermann s-a prezentat și el bine, deși a avut câteva scăpări, fără a i se putea imputa ceva la golul primit. Dezamăgitori au fost Sanchez și Ademar, ultimul confirmând astfel că nu are valoarea necesară pentru a visa măcar la prezența în tricoul alb-violet.

Oricum, se vede un progres cert la echipa Buzăului, care are toate șansele să mai adune puncte pe acest final de sezon, dacă va continua în acest ritm.

Gl. Buzău: Zimmermann (6,5) - Cojocnean (5,5), Diogo (5), Mera (6), Rațiu (5,5), Sandu (5,5) - Popa (6), Sanchez (5), Poparadu (5,5), Chițu (6) - Mansour (7)

Schimbări:

Cl. Ionescu (6,5) pentru Sanchez (min 45)
Bonfim (5,5) pentru Sandu (min 51)
Ademar (5) pentru Popa (min 75)

2 comentarii :

Anonim spunea...

6 puncte inapoi pentru Poli si titlul va merge in Banat.

Curs BNR

whattafck spunea...

putea castiga buzaul daca nu se baga mera la golul anulat al lui Mansi.

omul meciului, ca deobicei, Omul-Foarfeca :))

Google+