31 mai 2009

Poli - Unirea Urziceni 1:2 (1:0)

Of. Din nou am condus și n-am reușit să ținem de rezultat. Urziceniul joacă în mod cert bine, iar în contextul în care arbitrul partidei a judecat ambele faze cheie ale reprizei secunde în favoarea lor, era clar că ne va fi foarte greu să revenim. Se bucură în sfârșit și Petrescu.

Decisivă a fost și ratarea lui Arman Karamyan, la 1-1, în urma unei faze făcute de Bucur, precum și pasul greșit făcut la ofsaid de apărarea noastră la golul doi al oaspeților.

Păcat, mare păcat. Dar asta e, măcar a câștigat o echipă care joacă fotbal.

Poli: Pantilimon (5,5) - Stancu (5), Luchin (5,5), Cisovsky (5,5), Latovlevici (5) - Arm. Karamyan (5), Alexa (5,5), Borbely (5,5), Art. Karamyan (5) - Bucur (6,5), Magera (5)

Schimbări:

Parks (5) pentru Borbely (min 65)
Curtean pentru Art. Karamyan (min 79)


Gol Gigel Bucur (min 29):



Urziceni penalty (min 50):



Gol Bilaşco (min 60):



Penalty neacordat Bucur (min 73):



Parada Pantilimon (min 90):

Un comentariu :

Garcia Muerte spunea...

Poate ca daca am avea si noi un antrenor care sa puna accentul si pe pregatirea fizica am fi luptat pentru campionat. Asa, cu Gabitu nostru si cu miutele de curtea scolii pe post de antrenament este greu de dus un meci pe parcursul a nouazeci de minute.

Daca trebuie sa admiram ceva la Dan Petrescu acest lucru este tocmai prospetimea de final de meci pe care o imprima echipelor pe care le antreneaza. Aaaa, si mai este ceva; Petrescu a facut un grup unit puternic din rebuturile reconditionate de la granzi.

Da, Urziceniul este o echipa de antrenor.

Google+