6 mai 2009

CFR Cluj - Poli 2:0 (0:0)

Din păcate alb-violeții au rămas fără putere și inspirație în perspectiva acestei partide, și și-au trecut astfel în cont a patra înfrângere a sezonului.

Cele mai mari ocazii ale primei reprize ni le-am trecut în cont în primele zece minute, dar ce ocazii au fost: Bucur a ratat în două rânduri singur cu portarul, ca apoi Abiodun să lufteze în marginea careului. Meciul a devenit mai echilibrat ulterior și niciuna dintre echipe nu a ajuns periculos aproape de poartă, deși gazdele au pus mai multă presiune - și au ajuns relativ aproape prin Mara și Pereira. Mai ales greșelile repetate ale lui Latovlevici le-au permis clujenilor să stea sus, dar din fericire centrul apărării s-a ținut bine.
Repriza secundă a început exact invers față de prima, iar spre deosebire de noi, gazdele n-au ratat. Peralta și Ruiz au lucrat frumos o fază, depășindu-i pe Nibombe și Latovlevici, iar cel din urmă a finalizat la colțul lung, fără șanse pentru Pantilimon - era minutul 50. Balint a încercat imediat să redreseze echipa, introducându-i pe Parks și Curtean, iar alb-violeții ar fi putut egala în minutul 58, însă același Bucur a finalizat slab o fază de atac în care eram în superioritate numerică. Opt minute mai târziu Stancu și Bucur n-au reușit să împingă în poartă o centrare excelentă a lui Parks și în minutul 72 clujenii au tranșat partida, după un contraatac efcient, care l-a găsit liber pe Dubarbier în stânga careului și șutul în forță al acestuia l-a învins pe Pantilimon. Până la final doar Magera a mai fost aproape de a înscrie, însă mingea trimisă din foarfecă a trecut pe lângă, iar cu ea s-au mai disipat speranțele pentru titlu.

Astăzi am plătit polița ratărilor, în timp ce gazdele au fost foarte eficiente, așa cum am fost și noi în atâtea rânduri. E păcat, dar nu avem ce să-i facem. Echipa a evoluat ca de obicei, deși nu s-a autodepășit, iar clujenii au fost puțin mai agresivi. De remarcat arbitrajul brigăzii din Slovacia, care a lăsat jocul extrem de liber, așa cum trebuie să fie, și, culmea, a mers foarte bine!

Și aș mai menționa doar atitudinea deplorabilă a fanilor clujeni, nu mi-a venit să cred ce mi-a fost dat să văd și să aud. Dacă nici la Cluj, atunci unde să mai găsești spiritul fair-play în România?

Poli: Pantilimon (5) - Stancu (5), Luchin (5,5), Nibombe (5), Latovlevici (4) - Abiodun (5,5), Cisovsky (5,5), Borbely (5,5), Art. Karamyan (5,5) - Bucur (5), Magera (5,5)

Au mai intrat Parks (5,5), Curtean (5,5) și Rusici, înlocuindu-i pe Abiodun, Nibombe și Bucur.


Gol Ruiz (min 50):



Gol Dubarbier (min 73):




Ratare Bucur (min 6):



Ratare Bucur (min 59):



Ratări Stancu și Bucur (min 66):



Foarfecă Magera (min 86):

Niciun comentariu :

Google+