22 martie 2009

CS Otopeni - Poli 2:2 (1:0)

Un egal mărunt și pricăjit, iluminat de dramatismul prin care a fost obținut, nu poate ascunde evoluția slabă a alb-violeților. Iar după doar câteva etape, Balint pare deja la final de drum.

Cam ca și în partidele anterioare, Poli a dominat debutul și a avut o serie de șanse pentru a deschide scorul. Mai toate fazele au pornit de la un un-doi Curtean-Karamyan, armeanul a centrat/șutat, dar întâi a parat Munteanu, iar apoi Vitinha cu mâna le reluarea lui Bucur. După o serie de asemenea manevre, gazdele au decis că s-au plictisit de ratări și au predat o lecție de pragmatism: o minge trimisă lunga trecut peste Cisovsky și a căzut la Caramarin, care a preluat bine și l-a executat pe Pantilimon la colțul lung - o mică răzbunare poate pentru felul în care a fost tratat de unii la Timișoara. Probabil ar fi fost mai rău dacă fostul nostru mijlocaș nu se accidenta la mijlocul reprizei, căci prin înlocuirea sa mijlocul celor de la Otopeni a fost mult slăbit. Revenind la oile noastre, după gol picioarele li s-au umplut cu plumb și ocaziile s-au rărit, jocul degenerând într-un duel lipsit de gust și sânge.
Nici după reluare lucrurile nu au stat mai bine, chiar dacă Balint a decis să-l înlocuiască pe Curtean (hm) cu Parks. Cu cât minutele treceau, cu atât mai cruntă părea partida, iar când Liviu Ganea a scăpat singur cu Pantilimon și a înscris pentru 2:0, povestea părea să fi luat sfârșit. Șansa, draga de ea, a fost de partea noastră din nou, căci dacă Parks nu egala în minutul 72, adică la un minut după desprinderea gazdelor, e greu de crezut că se mai putea obține ceva din această deplasare. Faza respectivă a pornit din piciorul lui Magera, care a centrat excelent, și Parks a finalizat printr-o lovitură de cap peste Munteanu. Parcă echipa a avut mai multă vână deodată, dar nicidecum destulă, căci ocaziile de egalare nu au dorit să se prezinte. Și când speranțele se cam disipaseră, același Magera a recentrat foarte bine pentru Cisovsky, Munteanu a parat fantastic, dar Parks era la locul potrivit pentru a împinge balonul în poartă, costaricanul reușind astfel prima dublă pentru Poli.

Așadar, suntem cam pe nicăieri și e păcat, dar era de prevăzut, atunci când Marian Iancu a decis să distruga munca lui Dusan Uhrin. Din păcate, nici elocvența lui Balint nu îl va putea salva în cazul unui eșec în următoarea partidă, ca să nu vorbesc despre povestea de groază ce se întrevede în Giulești.

Poli: Pantilimon (5) - Bădoi (5,5), Luchin (5), Cisovsky (6), Latovlevici (5) - Stancu (5,5), Alexa (5), Art. Karamyan (6), Curtean (6) - Bucur (5), Magera (6)

Au mai intrat Parks (6,5) și Arm. Karamyan, înlocuindu-i pe Curtean și Bucur.

Gol Caramarin (min 18):



Gol Ganea (min 72):



Gol Parks (min 73):



Gol Parks (min 89):




Șut parat Karamyan (min 4):



Mingea respinsă de Vitinha cu mâna (min 7):

Niciun comentariu :

Google+