8 septembrie 2008

Ordinea zilelor noastre

Marian Iancu a vorbit bine astăzi, când a expus clar și pe larg situația palmaresului. În sfârșit au înțeles și o parte dintre gazetari despre ce e vorba și unde sălășluiește dreptatea. De cealaltă parte, toți cei în culpă se bâlbâie în căutarea unor cuvinte care nu țintesc decât să creeze confuzie - dacă nu cumva atât sunt de confuzi cei de la federație. Sincer să fiu, înca nu întrevăd sfârșitul acestei chestiuni.

În altă ordine de idei, prosport.ro îl citează pe omul de afaceri Ovidiu Tender (cam la fel de controversat ca Marian Iancu, dacă e să fie) care își anunță intenția de a prelua clubul și a pune la cale un plan împreună cu "factorii locali" pentru a menține pe Poli între echipele de top ale campionatului. Și frații Cristescu se declară interesați de a finanța clubul. Mai multe detalii se vor ivi, cu siguranță, odată cu trecerea zilelor.

Un comentariu :

Andrei Vajna II spunea...

Cei de la FRF chiar sunt atat ce confuzi. Habar n-au ce contine dosarul.

Prunea e pe langa cu totul. Nici nu vad ce treaba ar avea, eventual sa uite sa trimita un colet cu tricouri ceva. In rest cred ca e cu echipa de tineret.

Sandu, ocupat cu nationala arunca vina pe undeva, da nici el nu stie unde sa puncteze. (cei drept, nu ma pot mandri cu incompetenta conducerii in modul in care am fost reprezentati la TAS) Lui

Stefan Iustin, avocatul FRF (care nu stiu cum naiba a ajuns sa ne reprezinte) i se invart ceva idei de avocat prin cap dar fara documentele in fata habar n-are despre ce vorbeste.

Kassai e numai cu semnatura, dupa cum spune Dragomir. Cand e vorba sa apere pozitia FRF il provoaca pe Iancu, care oricum nu poate sa-i raspunda la o conferinta de presa, unde e documentul fals? Doar n-o fi prost sa-l prezinte. La el poate fi vorba si de interes, bineinteles.

Iar de seful comisiei de statistica si istorie sau ce-o fi, "strambul", n-are rost sa mai zic ceva. Cred ca a prins mucegai arhiva de cand e el acolo.

Google+