5 septembrie 2008

Liniștea dinaintea...

După ridicola conferință de presă a celor de la FRF din această dimineață, e clar că status-quo-ul s-a menținut fără nicio jenă. Marian Iancu a anunțat la rândul său o conferință de presă pentru luni dimineață, când probabil dorește să prezinte documentele ce îi incriminează pe mai marii federali. Rămâne de văzut în ce măsură saltul de la acuze acide și destul e pertinente la acuze fondate și absolut pertinente va putea să aibă loc.

Altfel, se pare că echipa se va prezenta la Craiova pentru următoarea etapă de campionat. Până atunci însă, toți suporterii alb-violeți sunt așteptați mâine la amicalul în compania celor de la OFK Belgrad, de la 17.30.

Trebuie să mulțumesc și eu tuturor suporterilor care și-au declarat susținerea pentru cauza noastră, fie că au făcut-o în mod oficial ca cei de la Suporter Club UTA, fie că au făcut-o prin intervenții personale aici, pe alte site-uri, forum-urui sau emisiuni TV/radio. Este deosebit de important să fim uniți în acest efort care vizează mai mult decât să facă dreptate în cazul Politehnicii, iar în acest sens ar fi extraordinar ca pe parcursul acestui sfârșit de săptămână să vedem cât mai multe mesaje de susținere de oriunde din țară, și în special la partida disputată de Naționala României.

Cred că vorbesc și în numele suporterilor alb-violeți când spun: vă mulțumim!

Niciun comentariu :

Google+