3 septembrie 2008

Culmea nenorocirii

Cu toate șmecheriile lui de om pricpeut, Marian Iancu nu a reușit să-l dovedească pe singurul om pe care ar fi fost cu adevărat nevoie să o facă. Acuma, după ce a avut în repetate rânduri câștig de cauză, Zambon pare să fi reușit să obțină și o penalizare de șase puncte pentru Poli, ca urmare a aplicării neconforme a deciziei TAS. Nu știu precis care sunt motivele, dar îmi imaginez că FIFA ar avea de unde alege.

E trist că s-a ajuns aici, dar nu e neașteptat. Vorbele goale nu consolează decât rating-urile televiziunilor, în timp ce lipsa de susținere a federației se trage din repetatele insulte expediate în acea direcție. Despre anormalitatea situației am mai discutat, dar această problemă putea fi abordat cu cap de la început, nu lăsată în voia întâmplării până a fost prea târziu.

Nu a fost greșit că s-a încercat soluționarea legală a problemei. Greșeala a constat în abordarea delăsătoare, care reise nu doar din rezultatul acestui "efort", ci și din decizia TAS care ne-a pus în această poziție.

Acuma stăm și așteptăm, să vedem ce ne rezervă "dreptatea".

2 comentarii :

Mike spunea...

ba da in orasul ala al vostru nu se gaseste nimeni sa-i dea lu zambon ala cateva dupa ceafa ?

Anonim spunea...

sunt o fosta infocata microbista,ce-i drept stelista,dar nu pot sa nu ma enervez cind vad ca unii isi baga nasul unde nu le fierbe oala.cine se crede acel om de nimic,caci mafiot nu-l pot numi caci daca-ar fi fost ar fi fost cineva,in italia,sa i-a ce apartine timisoarei de cind a fost infiintata.cretinul aici in italia(lucrez in italia)n-are bani nici sa treaca strada dar sa tina o echipa de fotbal.asa s-a gindit el bine sa stoarca niste bani tot de la amaritii de romani ca de e mai comod.faceti bine ca manifestati si sa speram ca lumea,frf,va deschide ochii in viitor pe cine lasa sa faca bani pe seama suporterilor si mai ales pe munca fotbalistilor.

Google+