27 septembrie 2008

CS Buftea - Cetatea Suceava 3:1 (2:0)

Și-au mai revenit alb-violeții de Buftea în această etapă, reușind să-și învingă la pas adverarul din această dimineață.

Deși sucevenii au avut prima ocazie, prin Guriță în minutul 15, gazdele au controlat bine jocul și au deschis scorul la o fază în care Cojocnean a centrat și Ademar, brazilianul ce l-a înlocuit pe accidentatul Mansour, a înscris fără probleme. Chiar dacă au pus presiune asupra porții adverse, golul doi a venit de abia pe final de repriză, când Matei a trimis de după jumătatea terenului în poarta, profitând de degajarea slabă a portarului!
Repriza secundă a fost una și mai animată, în care Buftea a avut mai multe ocazii bune (Axente, Sandu, Dumitrescu, Păun), o bară (Mera) și a reușit să înscrie încă o dată prin Axente, care l-a executat pe portar după un ricoșeu norocos. Oaspeții au marcat golul de onoare în ultimele zece minute, printr-o execuție frumoasă a lui Negru, după ce jucătorul sucevean înaintase mult prea ușor până în marginea careului.

Buftea: Zimmermann (6) - Tomozei (5,5), Mera (6), Rațiu (6), Chițu (5,5) - Cojocnean (6), Teușan (6), Matei (6,5), Sandu (6,5) - Axente (6,5), Ademar (6,5).

Au mai intrat Popa (6), Păun și Dumitrescu, înlocuindu-i pe Cojocnean, Ademar și Axente.

Golurile le puteți vedea aici.

Niciun comentariu :

Google+