3 august 2008

Poli - Pandurii 3-0

Ave Kara! Acest meci se anunta dificil tinand cont de performantele celor doua echipe in prima etapa de campionat, dar Poli a reusit sa controleze meciul de la cap la coada facand si spectacol in acelasi timp. Cu un Karamyan stralucitor si in forma mare Poli a inceput puternic prima repriza incercand de mai multe ori sa ajunga periculos la poarta lui Mingote. Prima mare ocazie a venit in minutul 9 atunci cand rolurile din atacul lui Poli s-au inversat, Bucur centrand pentru Karamyan care a trecut deputin pe langa minge. A fost doar inceputul. In urmatoarele minute cei de la Pandurii au incercat sa opreasca inevitabilul prin cateva actiuni care ar fi trebuit sa echilibreze acel inceput de meci, dar efectul a fost fix invers. In minutul 22 a venit si golul nostru. Dupa un corner executat perfect de Artiom, Magera s-a folosti de minune de inaltimea sa si a reusit sa trimita mingea in poarta fara prea mari probleme. Apoi au urmat cateva minute mai putin spectaculoase pana in minutul 33 cand la o centrare in careul nostru, Taborda reuseste sa scape din brate o minge pe care in prima instanta o retinuse, dar din fericire mingea este respinsa. Minutul 41 il scoate in evidenta dinnou pe Karamyan cand a reusit sa finalizeze superb o actiune solitara cu un sut de la 25 de metrii fara sanse pentru Mingote.

Repriza a doua a inceput la fel ca prima, cu Poli in atac. Primele ocazii au venit dupa 2 centrari foarte bune ale aceluias Karamyan, prima scapata de Mingote dar respinsa de un fundas, iar a doua direct pe capul lui Luchin care din 6 metrii a trimis doar peste poarta. Showul a continuat si Poli a facut spectacol ratand ocazie dupa ocazie. In minutul 66 a intrat si Goga in locul lui Gigel, care a alergat foarte mult in meciul de aseara, cel care avea sa joace un rol decisiv la stabilirea rezultatului final. In minutul 76 se petrece o faza discutabila in careul nostru la o interventie periculoasa a lui Brezinsky asupra lui Piturca, dar arbitrul a lasat jocul sa continue. La doar 4 minute dupa aceasta faza vine si golul 3. Goga este lansat in careul gorjenilor, face o preluare aparent prea lunga, dar reuseste sa strecoare mingea pe langa portarul Mingote care in alunecare il doboara pe atacantul nostru iar arbitrul nu are alta alternativa decat sa acorde penalty pentru Poli. Karamyan este nevoit sa bata de 2 ori, dar nu greseste si tabela arata 3-0.

Singurul eveniment negativ al acestei partide s-a petrecut in minutul 90 cand Goga reuseste performanta de a lua un al doilea cartonas galben in 23 de minute si este eliminat. O performanta inutila mai ales avand in vedere scorul si minutul. Un meci foarte bun reusit de Poli, o prestatie mult mai buna decat prestatia de saptamana trecuta de la Pitesti, dar acest lucru este deja cunoscut, ca echipa noastra este foarte puternica pe teren propriu!

Poli: 99. Taborda, 25. Milhazes, 4. Brezinský, 16. Luchin, 30. Bădoi, 77. Karamyan, 23. Garcia, 5. Alexa, 28. Stancu, 18. G. Bucur, 28. Magera

Pandurii:
80. Mingote, 15. Ghindeanu, 3. A. Rus, 4. Chibulcutean, 6. Cardoso, 10. Vasilache, 5. Păcurar, 24. Murgan, 30. I. Iordache, 28. Al. Piţurcă, 11. Orac

La Poli au mai intrat Goga, Rusic si Arman Karamyan.

Niciun comentariu :

Google+