29 august 2008

Cupa UEFA: Poli - Partizan Belgrad

S-a decis și s-a decis bine! Alb-violeții vor înfrunta campionii Serbiei, pe 18 septembrie acasă și pe 2 octombrie la Belgrad, în tentativa de a accede în grupele Cupei UEFA. În acest sezon Partizan a disputat două partide în campionat și le-a câștigat pe amândoua, iar în calificările pentru Liga Campionilor au eliminat pe FC Baku (1-1 și 2-0) ca apoi să fie eliminați de Fenerbahce (2-2 și 1-2).


Lot Partizan Belgrad

Portari: Darko Božović, Mladen Božović, Aleksandar Radosavljević

Fundași: Ivan Stevanović, Nenad Đorđević (căpitan), Alexis N'Gambi, Marko Jovanović, Vladimir Branković, Aleksandar Lazevski, Milovan Sikimić, Srđa Knežević, Aleksandar Miljković, Ivan Obradović

Mijlocași: Ljubomir Fejsa, Juca, Moreira, Zoran Tošić, Đorđe Lazić, Radosav Petrović, Adem Ljajić, Kamel Zaiem

Atacanți: Milan Perić, Veljko Paunović, Miloš Bogunović, Lamine Diarra, Nenad Marinković, Darko Maletić, Dragan Čadikovski

(sursa: www.wikipedia.org)

Cu siguranță Partizan este un adversar redutabil, dar în contextul capilor de serie dintre care trebuia să alegem, ne putem încumeta să spunem că a fost cea mai bună opțiune. Poli nu pleacă din postura de echipă favorită, mai ales deoarece jocul alb-violeților este deficitar din multe puncte de vedere, dar meciurile din Europa nu sunt ca meciurile din campionat, astfel că nu are rost să emitem judecăți ferme până ce vedem meciul tur. Haide Poli!

4 comentarii :

Cristian spunea...

acuma, ce s'o mai dăm pe după cireş... meciul, în sine, n'are mare valoare pentru că ceea ce promite este spectacolul galeriilor!

după ce s'au plâns, ieri, în presa lor că arbitrii i'au eliminat şi văduvit de opt milioane d euro, or să vină să'şi împace grobarii

aş fi curios dacă Uhrin chiar ştie să mobilizeze echipa sau are doar nişte tehnici şi scheme de joc...

Stefan Carpanu spunea...

Probabil ca asa este, dar n-ar dauna nimanui sa fie mai mult. Nu cred ca se pune problema echipei favorite, caci Poli nu se compara cu Partizan la aproape niciun nivel (in afara de cel mentionat), dar ar fi frumos sa mergem la Belgrad sperand ca vom avea o noapte din aia, vorba vine, de vis.

Altfel, nu mi se pare ca Uhrin e genul de antrenor care sa le dea aripi jucatorilor printr-un discurs pasionant, dar mai mult ca sigur jucatorii vor fi destul de motivati si fara vreun aport din partea lui Uhrin - doar e un meci de UEFA.

Juga spunea...

pe ce post se transmite?

Stefan Carpanu spunea...

Boom TV One sau la RTS 2 cred.

Google+