31 august 2008

CS Buftea - FC Botoșani 3:2 (2:2)

Alb-violeții deveniți albaștrii au dominat în mare parte partida de astăzi, în compania celor de la Botoșani, iar esențiali pentru victoria obținută au fost îndeosebi Florin Sandu și Gueye Mansour.

Primele 25 de minute au fost dominate de către echipa gazdă, aceștia deschizând scorul prin Mansour în minutul 15, care a primit o pasă lungă de la Siminic, a scăpat de fundașii adverși și a finalizat cu siguranță. Golul doi a venit câteva minute mai târziu, când Sandu l-a deschis excelent pe Mansour și acesta i-a centrat lui Axente, care nu a trebuit decât să împingă mingea în poartă. După minutul 25 însă a urmat o cădere în jocul celor din Buftea și botoșănenii au revenit pe tabela, mai întâi printr-o reușită de efect și apoi grație unor nesincronizări în centrul apărării gazdă. Totuși, Buftea putea intra în avantaj la cabine, dar Axente a ratat două mari ocazii pe final de repriză.
Mitanul secund l-a avut ca unic protagonist pe Florin Sandu, care a driblat, a recuperat, a centrat și a marcat, fără a se sfii să depună efort maxim. El a și-a și readus echipa în avantaj, printr-o reușită frumoasă, la colțul lung. Este adevărat că restul reprizei nu a prezentat la fel de multe faze de poartă, dar meciul a fost aprins, și pe final oaspeții ar fi putut egala, dar mingea șutată spre poarta lui Zimmermann a lovit bara.

Buftea: Zimmermann (5,5) - Sfrijan (5,5), Mera (5,5), Rațiu (5,5), Siminic (6) - Cojocnean (5), Scutaru (5,5), Matei (5,5), Sandu (7) - Mansour (6,5), Axente (6).

Au mai intrat Popa (5,5), Poparadu (5,5) și Păun (5,5).

Golurile le puteți vedea aici.

Așadar, avem trei vești bune.

Din păcate însă, o știre pe sport.ro anunța că fostul patron al Politehnicii, Anton Doboș, a suferit un accident de mașină și se află în stare de comă - o știre care umbrește cele de pe terenul de fotbal. Să sperăm ca Toni Doboș va reuși să își revină!

Niciun comentariu :

Google+