8 iulie 2008

Poli II de Buftea

Așadar colaborarea cu cei de la Buftea este o certitudine. De fapt, colaborare e puțin spus, în contextul în care Marian Iancu deține 49% din acțiunile clubului, conform celor de la Fotbal Vest. Către clubul care va avea același obiectiv ca FCM Reșița în sezonul trecut au plecat o serie de jucători alături de antrenorul Ion Balaur. Aceștia sunt:

Plopeanu, Scutaru, Axente, Popovici, Pătraș, Gălan, Matei, Siminic, Danci, Poparadu, Străuț, Mera, Teușan și Raicu.

Lor li s-ar putea alătura Mansour, precum s-a tot scris prin presă, și Sorin Rădoi.

O parte din cei care au evoluat anul trecut la Poli II au rămas la Timișoara alături de echipa secundă, anume Baba, Buda, Dochița, Rada, Ganea și Cosovanu. Ei se află sub comanda fraților Rotariu împreună cu juniorii Politehnicii care au fost "promovați" la acest nivel.

Nu prea înțeleg de ce Baba, Dochița sau Cosovanu ar fi rămas la Timișoara, în contextul în care ei n-au arătat mare lucru în acești ultimi ani și nici nu se află la vârsta la care poți să-ți mai pui mari speranțe în ei. Rămâne însă de văzut dacă ei vor continua la Poli II sau nu și după perioada de pregătire.

Va fi interesant de urmărit dacă acest nou experiment numit Buftea va da roadele dorite. Tot cei din FV semnealează că jucătorii plecați au fost inițial obligați să-și ia bilete de tren din banii lor, bani care de fapt ar lipsi cu desăvâșire deoarece ei nu au mai fost plătiți de ceva vreme. N-ar fi o știre propriu-zis nouă și dacă este adevărată probabil face parte din strategia permanentă a clubului cu privire la creșterea jucătorilor care încă n-au nimic de oferit echipei mari. Mă întristează mereu să aud cum sunt tratați cei care se vor a fi viitorul clubului, pentru că și acest factor joacă un rol în ceea ce privește "împlinirea destinului fotbalistic" pe care ne-o dorim cu toții.

P.S. Și duo-ul de la Otopeni, Sandu și Cojocnean, ar putea fi implicați în această mișcare.

Niciun comentariu :

Google+