3 iulie 2008

Amical: Poli - Lankaran 1:1 (1:1)

Alb-violeții continuă să uimească prin rezultate mediocre, după acel chinuit 2-1 cu Drobeta și înfrângerea din primul amical austriac cu Kosice. De această dată, adversari au fost azerii pe care i-am învins clar anul trecut, cu 6-1.

Lankaran a deschis scorul printr-o liberă de la distanță, Taborda nereușind să rețină, înainte ca Poli să egaleze tot în urma unei lovituri libere, grație lui Da Costa. Alb-violeții puteau intra în avantaj la cabine (sau ce-or fi având pe acolo) dacă Alexa nu rata penalty-ul obținut de Luchin. Până la final niciuna dintre formații nu a mai înscris, culpabilă fiind vremea proastă.

Poli (repriza întâi): Taborda - Latovlevici, Luchin, Sretenovici, Bădoi - Arman Karmayan, Da Costa, Alexa, Stancu - Rusici, Magera

Poli (repriza a doua): Taborda - Milhazes, Luchin, Sretenovici, Bădoi - Arman Karamyan, Da Costa, Alexa, Abiodun - Parks, Magera.

Au mai intrat Goga, Artiom Karamyan, Vrsici înlocuindu-i pe Magera, Da Costa și Arman Karamyan.

Nu doresc să comentez prea mult, din lipsă de informații, dar nu pot să nu remarc că din trei partide amicale am fost serviți cu trei eșecuri/semi-eșecuri. Sper că faza asta de "cristalizare" a primului unsprezece se va finaliza cât mai curând și rezultatele pe care ni le dorim vor începe să apară.

Niciun comentariu :

Google+