16 iulie 2008

Amical: Poli - FC Bihor 6:0 (1:0)

Alb-violeții continuă să lege victoriile, deși - sunt convins - cu toții așteptăm în continuare să vedem echipa înfruntând un adversar mai pe măsura adversarilor pe care îi vom avea de întâlnit în campionat și Cupa UEFA. Se anunță, în acest sens, un amical sâmbătă, în compania unei echipe din Serbia, posibil OFK Beograd (conform celor de la Fotbal Vest) - nici aceștia însă peste media echipelor cu care am jucat până acuma. În cel mai rău caz ne vom lăsa surprinși de raportul de forțe odată cu începutul Ligii 1.

Oricum, este bine că acest meci a produs o victorie atât de concludentă, după ce primul amical cu o echipă cam de aceeași talie a fost unul chinuit. Alb-violeții au înscris prin Artiom Karamyan, Stancu, Alexa, Bucur, Parks și Sretenovici, ultimele trei reușite fiind marcate în decurs de doar patru minute.

Poli (repriza întâi): Taborda - Milhazes, Luchin, Sretenovici, Bonfim - Art. Karamyan, Garcia, Borbely, Abiodun - Magera, Arman Karamyan.

Poli (repriza a doua): Pantilimon - Milhazes, Brezinsky, Sretenovici, Bădoi - Arm. Karamyan, Alexa, Da Costa, Stancu - Bucur, Magera.

În primul mitan, Garcia a fost înlocuit de Da Costa, după ce a suferit o accidentare. Pe parcursul reprizei a doua au mai intrat Goga, Latovlevici, Parks înlocuindu-i pe Arm. Karamyan, Milhazes și Magera.

P.S. Sâmbătă cu BSK Borca, liga a doua a Serbiei. Deci valoarea reală o vom vedea de abia odată cu debutul campionatului.

Niciun comentariu :

Google+