26 iunie 2008

Poli - Drobeta Turnu Severin 2:1 (0:1)

Alb-violeții au evoluat foarte neimpresionant astăzi, doborâți fiind (sper) de căldură și multele antrenamente fizice. Uhrin a început cu o formație compusă din jucători de sezonul trecut, cu Da Costa strecurat printre ei, astfel că prima repriză a arătat pe măsura amintirilor recente.

Poli n-a construit mai nimic, a aruncat doar mingi de pe flancuri în careu, iar atunci când unul sau altul (deobicei Ganea) s-a trezit cu mingea în poziție bună, reușitele nu au dorit să se lipească de ei. Oaspeții au înscris după o liberă de pe dreaptă, mingea lovind întâi bara unui Taborda ieșit ușor neinspirat, ca apoi un jucător al severinenilor să o împingă în poartă, iar Poli a replicat doar printr-un șut de la distanță a lui Borbely.

Repriza secundă a fost vag mai animată, dar nicidecum ceea ce mă așteptam să zăresc. Alb-violeții și-au creat mai multe ocazii, dar nu foarte periculoase, în timp ce oaspeții i-au depășit de câteva ori cam ușor pe fundașii noștri (ceea ce făcuseră și în prima repriză). Dintre șansele de gol, ar trebui enumerate bara lui Artiom Karamyan din debutul mitanului, libera lui Vrsici parată de portar, iar după înscrierea celor două goluri Magera ar fi putut majora avantajul pe tabelă, dar întâi n-a reușit să preia o minge înaltă și apoi a ratat un unu la unu într-o manieră dezamăgitoare. Cât despre reușite, aș spune că ambele au fost rodul unor întâmplări, căci întâi un șut al lui Vrsici, ce se ducea pe lângă, a fost trimis cu capul în poartă de către Magera, aflat pe traiectorie, iar apoi un alt șut al lui Alexa l-a găsit pe Arman Karamyan, care a înscris frumos la colțul lung, mingea lovind întâi bara.

Poli (repriza întâi): Taborda - Milhazes, Luchin, Rațiu, Stancu - Art. Karamyan, Da Costa, Borbely, Abiodun - Ganea, Bucur.

Poli (repriza a doua): Taborda - Milhazes, Sretenovici, Rațiu, Bădoi - Art. Karamyan, Garcia, Alexa, Stancu - Rusici, Magera.

Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Vrsici, Arm. Karamyan, Zimmermann și Latovlevici, înlocuindu-i pe Art. Karamyan, Stancu, Taborda și Milhazes.

Dintre băieții noi, nu aș putea spune că vreunul s-a remarcat în mod deosebit. Da Costa a avut câteva reușite individuale și pase bune, dar după ce a fost cosit în cateva rânduri, a evoluat mai timorat. Garcia a intrat bine în combinații, dar fără prea multe reușite. Sretenovici a fost lent, în timp ce Magera nu a prea intrat în joc, în ciuda golului înscris. Iar despre Taborda nu pot spune prea multe, deși mi s-a părut ușor nesigur.

Dintre băieții vechi, nu a surprins niciunul prea mult. Poate Vrsici ce a mai mișcat.

Oricum, flancul drept trebuie neapărat întărit. Abiodun a fost foarte slab și nici Stancu nu a evoluat mai bine, ambii nefiind în stare să trimite o centrare cât de cât, fir-ar ea să fie de minge!

Nu știu cât de mult accent ar trebui pus pe acest test, dar pot spune că eu am fost dezamăgit de ce am văzut.

Niciun comentariu :

Google+