2 iunie 2008

Incertitudinea persistentă

În stilul cu care ne-am obişnuit de ceva vreme, transferurile la Poli nu sunt niciodată întocmai ceea ce par. Momentan, Chidi şi Rada par a fi două piste abandonate. Din păcate, singurul jucător de valoare certă pentru România, Rada, nu va mai veni la club, din motive necunoscute nouă. Nu este tragic, dar în acelaşi timp nu trebuie să cădem în tragi-comicul afirmaţiei cum că Raţiu sau Scutaru ar fi alternative la fel de viabile.

Lui Chidi i-ar fi luat faţa Mansour, extracomunitarul nostru favorit. Dar nu văd să fie asta o problemă, atâta timp cât vom aduce, cu adevărat, un atacant care să fi marcat zece goluri pe sezon măcar o dată în carieră, la un nivel superior.

Celelalte zvonuri, în special cel despre un argentinian care a fost odată mare talent la 17 ani şi între timp nu a mai arătat mare lucru (deşi asta nu înseamnă că nouă nu ne-ar fi bun cu adevărat), nu ştiu câtă atenţie merită, în condiţiile în care nici certitudinile nu sunt certitudini. Tentativă unui împrumut mi se pare însă potrivită, dacă e să fie, considerând circumstanţele enunţate mai sus.

Să vedem când soseşte restul de 5% din echipă.

Niciun comentariu :

Google+