7 mai 2008

Poli - Farul 4:1 (1:0)

O victorie concludentă a alb-violeţilor consemnează finalul unui sezon, per ansamblu, destul de reuşit pentru Poli.

În prima repriză s-au întâmplat destule lucruri, gazetele notând o ratare a lui Bucur în debutul meciului, o liberă executată e Artiom Karamyan şi scoasă de Curcă, o minge scoasă de pe linia porţii de Farmache, o ratare mare a lui Abiodun, ca în minutul 38 Bădoi să ia o acţiune pe cont propriu şi să reuşească deschiderea scorului. Alb-violeţii au fost însă egalaţi la zece minute de la reluare, prin golul lui Todoran. Totuşi, graţie unor ultime douăzeci de minute excelente, Poli a reuşit să se desprindă. Întâi, Luchin a marcat un gol spectaculos după o cursă de 40 de metri şi o combinaţie cu Karamyan. Apoi Ganea şi-a trecut al treilea gol în cont pentru acest sezon, în urma unei alte curse deosebite pe flancul drept, ca scorul final să fie stabilit de Martinez, argentinianul reuşind să profite de o pasă proastă a constănţenilor.

Datorită celor patru goluri marcate astăzi, Poli a ajuns la un total de 57 în acest sezon, fiind astfel echipa cu cele mai multe reuşite din Liga 1. E drept că şi cele 44 de goluri primite atârnă greu, dar orice tranziţie este dificilă, mai ales în contextul în care Poli numai stabiltiate n-a avut în apărare. Felicitări jucătorilor şi mai ales lui Dusan Uhrin Jr., care împreuna au reuşit să readucă Politehnica în Europa. Mai multe în zilele următoare.

Poli: Popa - Milhazes, Brezinsky, Luchin, Bădoi - Art. Karamyan, Ganea, Aliuţă, Abiodun - Bucur, Rusici. Martinez, Srhoj şi Arman Karamyan i-au înlocuit pe Aliuţă, Rusici şi Ganea.

Imagini meci:



Declaraţii Luchin:

Niciun comentariu :

Google+