13 februarie 2008

Rezultate sondaj

Nu stiu sigur in ce sens a fost interpretat cuvantul "irelevant" in acest din urma sondaj; ma gandesc ca in primul rand s-a referit la relevanta unui amical in sine, ca apoi eventual sa se refere la situatia de la club in particular.

Oricum, poate si considerand infrangerile din Cipru, majoritatea votantilor cred ca rezultatele obtinute in amicale sunt irelevante. Ma gandesc ca daca as fi intrebat de jocul prestat, atunci rezultatul ar fi fost mai inclinat inspre "nesatisfacator". Totodata, imi inchipui ca majoritatea lumii crede/spera ca determinarea aratata in aceste meciuri este alta fata de determinarea aratata in meciuri oficiale, iar astfel se explica si rezultatele mai slabe.

Uitandu-ma insa la prestatiile celorlalte echipe romanesti, ma intreb daca nu cumva lipsa de determinare este ceva mai acuta la noi decat la altii, cu Dinamo, Rapid si chiar CFR obtinand rezultate destul de mediocre in aceste ultime saptamani.
Problema este ca un amical trebuie sa aiba miza si dincolo de miza titularizarii, ca echipa sa joace pentru rezultat/prestatie, nu jucatorul pentru impresie. Din acest motiv amicalele disputate cu multi spectatori sunt deodata tratate altfel.

Vom vedea cu totii cat de relevante sunt rezultatele din pregatiri in putin mai mult de o saptamana.


Rezultatele din Cipru au fost...


Satisfacatoare - 2 voturi (9%)

Nesatisfacatoare - 9 voturi (40%)

Irelevante - 11 voturi (50%)

Total voturi: 22

Niciun comentariu :

Google+