3 februarie 2008

Amical: Poli - Metalurg Donetsk 1:2 (0:1)

Inca o infrangere (chiar daca aceasta pare a fi fost "nemeritata" - penalty neacordat si gol valabil anulat) ca sa incheiem intr-un ton cat se poate de pesimist aceasta perioada de pregatiri din Cipru. Golul lui Poli a fost marcat de Artiom Karamyan si alb-violetii au avut o serie de ocazii, dar (ca in alte partide recent disputate) au ratat nepermis de mult. Ucraineii au inscris de ambele ori din apropriere, in prima parte a fiecarei repriza. De notat ca Gabi Canu si Artiom Karamyan au fost eliminat in mitanul secund.

Poli: Zimmermann - S. Stancu (Abiodun 46, Axente 69), Cânu, Balazs Borbely, Alberto Milhazes - V.Bădoi, Shroj, Aliuţă (Martinez 65), Karamian - Ganea, Arm. Karamian (G. Bucur 46).

Nu stiu ce simte lumea, dar eu sunt ingrijorat, pentru ca stiu ca oricum ar fi, prestatia din amicale reflecta macar ceva din potentialul lotului. Sper sa fie pesimismul de moment - desi am cam sustinut aceasta idee de-a lungul iernii - care imi spune ca vom avea un retur foarte, foarte dificil fara transferuri noi. Si nu prea vad de unde ar veni acelea.

Niciun comentariu :

Google+