25 ianuarie 2008

Amical: Poli - Mlada Boleslav 3:3 (3:1)

Tind sa cred ca aceasta partida a fost cea mai interesanta din cele jucate in acest an, in ceea ce priveste concluziile ce pot fi trase. Poli a deschis scorul prin Bucur, l-a majorat prin Ganea, apoi Mlada a inscris, ca la doar cateva minute Bucur sa marcheze din nou. Toate acestea in prima repriza. In mitanul secund, Mlada a revenit pe tabela, astfel ca meciul s-a terminat la egalitate.

In prima repriza s-a evoluat in formula: Popa - Latovlevici, Canu, Brezinsky, Stancu - Artavazd Karamyan, Aliuta, Borbely, Abiodun - Ganea, Bucur.

Iar in a doua: Popa - Milhazes, Canu, Brezinsky, Stancu - Sandu, Borbely, Aliuta, Badoi - Arman Karamyan, Rusic.

In ceea ce priveste golurile, Bucur a inscris dupa o centrare a lui Ganea, apoi Ganea a marcat cu capul dupa o libera a lui Karamyan, ca apoi Bucur sa interceptez o pasa proasta a fundasilor cehi si sa isi treaca in cont o dubla.
Mai interesant (cel putin pana vedem niste imagini) este cum s-au luat cele trei goluri. Prima reusita a Mladei a fost foarte asemanatoare celei a lui Ganea, si de fapt i-a si urmat la doar cateva minute. Poate a fost si cazul unei usoare lipsei de concentrare. A doua a venit dupa o minge respinsa de Popa la un jucator advers, in timp ce a treia s-a datorat unei greseli a intregii aparari.

Deci probleme exista, iar faptul ca ele persista in aparare este oarecum ingrijorator. La o prima vedere as spune ca golurile luate in repriza secunda conteaza mai putin, pentru ca intrasera multi jucatori nou-transferati, dar asta nu ma linisteste intru totul, pentru ca lipsa de concentrare in momentele de final, respectiv dupa marcarea unui gol, pare sa fie inca bine inradacinata in spiritul echipei. Nu este dramatic, in niciun caz, dar este un indicator al faptului ca mai e mult de lucru.
De bun augur este cooperarea eficienta a lui Bucur cu Ganea, precum si eterna forma buna a lui Artavazd Karamyan. Ar mai da de gandit eroarea lui Popa, mai ales in contextul in care situatia lui in acest moment este un precara, considerand evolutiile mediocre din finalul turului de campionat.

N-ar strica sa incepem sa castigam niste meciuri, dar daca e sa ma uit la rezultatele celorlalte divizionare A, atunci ma simt ceva mai linistit. Ma gandesc doar ca nu exista niciun motiv pentru care ar trebui sa ne simtim reconfortati de mediocritatea altora.

Un comentariu :

Anonim spunea...

Rezultat bun, pt un amical. e bine ca isi revine din nou bucur, sper sa o tina tot asa si in meciurile oficiale.

HAI POLI!

Google+