13 ianuarie 2008

Amical: Poli - Honved Budapesta 3:3 (2:2)

Primul amical al anului arata, cel putin prin scor, aceeasi echipa ca cea care a evoluat in acest an in campionat. De fapt in mare parte a chiar fost echipa din turul campionatului, mai ales in defensiva.

Astfel Uhrin a trimis urmatorul prim unsprezece pe teren:
Popa - Latovlevici, Canu, Brezinsky, Stancu - Karamyan, Borbely, Aliuta, Torje - Cristea Mansour.

Poli a reusit sa deschida scorul prin golul lui Karamyan, dupa o centrare a lui Torje, dar echipa maghiara a egalat repede, ca apoi sa preia conducerea pe tabela dupa un corner. Alb-violetii au resit sa egaleze inca inainte de pauza, dupa un alt corner, executat de Karamyan si trimis in poarta de Borbely.

In repriza secunda au intrat multi tineri, ca pe final echipa sa arate asa:
Zimmermann - Sandu, Canu, Scutaru, Luchin - Popovici, Borbely, Daminuta, Aliuta - Bucur, Axente

Honved a preluat conducerea in minutul 80, printr-un penalty acordat la interventia lui Sandu. Acelasi Sandu si-a rascumparat insa greseala, obtinand o lovitura de pedeapsa pentru Poli sapte minute mai tarziu, transformata de Aliuta (reintrat de fapt, din cauza unei accidentari a lui Canu). De remarcat ar mai fi ocaziile lui Popovici si Axente, prima parata de portarul advers, a doua irosita de tanarul atacant imprumutat la Resita.

Asadar, putinele schimbari in aparare au produs putine rezultate concrete pe teren. S-a mai vorbit despre un "mare fundas stanga" pe care il urmareste clubul, fara a se da insa nume, in timp ce situatia lui Contra va fi clarificata zilele acestea (15 ianuarie, de fapt).
Povestea cu imprumutul/coproprietatea lui Torje a capturat prima pagina a ziarelor astazi, dar in acest moment nu vad de ce ar fi altceva decat inca o manevra din seria manevrelor ce pun presiune asupra "localiilor". Sa vedem.

Niciun comentariu :

Google+