25 decembrie 2007

Un zvon despre reveniri

Indiferent de soarta FCM-ului din Resita, se pare ca Scutaru si Axente vor reveni la Poli in aceasta iarna. De fapt este mai mult decat posibila revenirea intregului lot detinut de alb-violeti, date fiind nenumaratele nemultumiri ale ambelor parti.

Axente este golgheterul resitenilor cu 9 goluri marcate in 17 meciuri, dar pe deasupra este si un jucator care se implica mult in jocul echipei si face adesea meciuri bune chiar daca nu inscrie.

Scutaru este mai cunoscut tutror, datorita meciurilor pe care le-a facut pentru echipa mare in ultimii doi ani si datorita prezentei sale la echipa Nationala de tineret. Tanarul fundas central s-a adaptat mai greu la Resita, dar s-a remarcat la U21, evoluand titular in mai toate partidele disputate de echipa antrenata de Emil Sandoi. De remarcat tin doar sa remarc faptul ca Scutaru tinde a fi un jucator care comite destul de multe faulturi si care se decupleaza usor cand nu este solicitat, dar altfel poate juca cu multa determinare si are un joc de cap bun. La Resita a evoluat 11 partide si a inscris 2 goluri, unul dintre ele fiind marcat de la mijlocul terenului.

Am mai mentionat ca revenirea celor doi ar fi benfica echipei mari, considerand posturile pe care le acopera. Scutaru a fost trimis la Resita mai mult ca sigur datorita intregii tevaturi cu acele contracte de asta vara, el fiind (aidoma lui Luchin) cel putin de o valoare cu Ratiu - si cu cinci ani mai tanar. Axente in schimb poate deveni unul dintre cei mai buni atacanti ai clubului, dar numai sub ghidajul unui antrenor competent. Mai mult ca sigur amandoi ar avea doar de castigat de la Uhrin, in care caz readucerea lor este o decizie logica. Este clar ca nimeni nu are pretentia ca ei sa reprezinte solutii pentru primul unsprezece, dar considerand varsta lor, este si normal sa fie asa.

Ramane ca acest zvon sa se confirme in saptamanile urmatoare. Probabil situatia lor depinde si de reusitele de pe piata transferurilor.

Niciun comentariu :

Google+