2 decembrie 2007

Farul - Poli 1:1 (0:0)

De un penibil necrutator, asa a fost aceasta partida. Absolut incredibil de umilitor. O prestatie mai mult decat jenanta a mai tuturor alb-violetilor, care parca au uitat cum trebuie preluata o minge, cum trebuie pasata o minge sau cum trebuie centrata o minge.

Prin mila Domnului am ratat prima repriza, dar pentru ca nici mila nu tine pana la capat, a trebuit sa o indur pe a doua. De fapt in primele 45 de minute ziarele raporteaza ca nu s-ar fi intamplat nimic cu adevarat notabil, exceptand accidentarea lui Srhoj, o ocazie buna a lui McKain sau un sut al lui Karamyan. Infernul a urmat insa dupa pauza, cand gazdele au iesit mai determinate de la cabine si au inscris repede, in urma unei centrari de pe stanga lui Latovlevici care a fost deviata in poarta de Nanu. Aceasta actiune avea loc spre minutul 60, iar pana in minutul 89, Poli nu a facut absolut nimic, in afara de a pierde mingi si a pune adversarii pe contra-atac (eventual sutul lui Kara respins de Curca ar iesi din acest tipar). Apoi, in acel mentionat minut 89, Todoran a decis sa ii ofere o minge excelenta lui Karamyan in careul gazdelor si armeanul n-a ratat. Torje putea sa transforme aceasta melodrama intr-o comedie proasta daca inscria un minut mai tarziu, dar sutul sau a fost blocat de un fundas al Farului. Fluierul final a consemnat un egal cat o mare infrangere, nu atat pentru ca am ratat locul secund in clasament, ci in vederea celor trei meciuri ramase de jucat in acest an.

Tragic si trist este ca nu exista alternative. Defilam cu ce avem pana la iarna si apoi speram ca Dusan sa aiba mana libera la transferuri. Cum se poate ca Stancu sa joace atat de prost sau ca mijlocul sa nu fie in stare sa ofere macar O(1!) minge buna atacantilor? Cand ai pe cineva ca Bucur in echipa si nu reusesti sa-l "folosesti", e pur si simplu pacat.

Eu nu mai am nimic de spus. Dumnezeu cu mila si Karamyan cu golul, pasa, centrarea, atacul s'apararea.

P.S. In genere cand mentionez de Karamyan, ma refer la Artiom. Daca e vorba de Arman, atunci mentionez numele intreg.

Niciun comentariu :

Google+