24 octombrie 2007

Egalul victoriei

Dat fiind ca mi-au oferit sansa sa le dedic un titlu pe masura performantei, am zis sa o si fac. Poli II a obtinut un egal la zero in deplasare, cu FC Bihor, intr-o partida din care puteau sa iasa si invingatori, daca e sa dau crezare unui bihorean necajit. E si drept ca echipa a fost sustinuta de sapte jucatori din lotul mare, dar se mai intamplase sa fie asa si rezultatele sa nu se ridice la asteptarile tuturor. Oricum, acest egal trebuie sa fie primul rezultat pozitiv intr-o serie de rezultate pozitive daca e ca Poli II sa iasa din zona retrogradarii.

Vizavi de interpretarile mele de acuma cateva zile, dintr-un nou articol semnat 24h-online reiese alt plan pentru resiteni, anume cel anuntat la debutul campionatului: promovarea in prima liga cu sustinerea Politehnicii. Nu stiu cat de realist este acest plan, dar pe moment pare unul mai bun decat cel pe care l-am dedus eu din acele articole.

Daca tot am mentionat de Resita, sa mai spun ca FCM-ul a castigat cu 2-1 in fata codasei seriei, Caracal, prin dubla lui Axente, care astfel a ajuns la sase goluri marcate in aceasta stagiune - de nu ma insel. Ar fi deosebit de bine ca galateanul nostru alb-violet (momentan ros-negru) sa confirme si sa ajunga la prima echipa. Talent avea destul cand l-am vazut ultima oara, numai ca era - ca multi jucatori la varsta lui - cam egoist cu mingea la picior. Sper ca si altii din fosta garnitura a lui Poli II sa confirme la Resita si cand spun asta ma gandesc in primul rand la Scutaru, Mera si Popovici. Si, de ce nu, sa dea dovada de valoare si o parte din jucatorii cumparati de acolo, in frunte cu talentul numarul unu (din informatiile mele), Vali Popescu.

Niciun comentariu :

Google+