14 octombrie 2007

De bine si mai ales de rau

Poli II a inregistrat o noua infrangere in aceasta runda a ligii secunde, de aceasta data in fata unei pretendente la promovare. Ce este ingrijorator e ca in lotul echipei s-au aflat cel putin cinci jucatori care au ambitia de a juca cat mai curand in prima liga, iar infrangerea la zero cu doua goluri incasate denota cel putin o lipsa de ambitie, daca nu una de calitate.

Mansour, Radoi, Luchin, Sandu, Cojocnean, Daminuta - presupun ca au evoluat cu totii - carora li se adauga si alti tineri talentati, precum Popa sau Buda, nu au reusit sa schimbe cu nimic fundamental fata echipei secunde. Evident, de jucau si Omoduemuke, Karamyan, Latovlevici, Patras atunci aveam un lot care ar trebui sa putem pune probleme absolut oricarei echipe din liga. Ma intreb insa ce va mai spune Rotariu daca si atunci cand acestia vor fi disponibili, rezultatele nu vor fi pe masura?

Imi pare rau pentru el, deoarece este pus intr-o situatie imbecila. Jucatorii i-au fost luati si dusi la Resita, o echipa care acuma este neprogramata din cauza unor datorii. S-a trezit cu o serie de tineri care nu aveau nici abilitatea, nici pregatirea de a juca in liga secunda. Si din acest motiv am si inteles rezultatele slabe din debutul campionatului. Dar acuma echipa arata deja altcumva si Rotariu are mai multi jucatori talentati si destul de apti la dispozitie. Sa zicem ca s-ar putea spune ca inca nu e chiar asa, ca Sandu si Cojocnean nu sunt pregatiti, ca Mansour nu are meciuri in picioare, la fel ca Omo sau Karamyan, insa la un moment dat, cineva va trebui tras la raspundere pentru ceea ce nu joaca echipa si nu va mai fi loc de ascuns in spatele vorbelor.

Chiar daca vina apartine multora, cu siguranta lipsa rezultatelor se trage si din inabilitatea lui Rotariu de a aseza in teren o serie de jucatori care penduleaza intre prima si a doua echipa. Daca acest fapt se confirma, atunci mie unuia mi-e clar ca ne trebuie un astfel de antrenor, unul care pe deasupra stie sa si formeze jucatori - ca inca n-am vazut pe nimeni sa fie format de Roti.

Niciun comentariu :

Google+