29 septembrie 2007

CSM Ramnicu Valcea - Poli II 2:0 (1:0)

Finalmente, putin, putin fotbal. Putin, putin mai bine. Evident, nu destul, dar totusi, macar nu s-a terminat la scor de forfait.

Per ansamblu, partida n-a fost una spectaculoasa. Ramnicu Valcea a inscris de doua ori pe final de reprize, intai la un atac rapid in urma careia Baba a ramas singur cu un atacant advers si a fost fentat, iar apoi la un voleu spectaculos si destul de bine plasat (dar nu complet imparabil) de la marginea careului. Problema la Poli a constat in faptul ca nu exista nicio constelatie tactica, mai toate mingile plecand din bocancul lui Baba si ajungand la un adversar. Putinele contra-atacuri n-au dat roade si probabil cele mai mari ocazii le-au avut polistii mici pe final, cand Cojocnean a scapat de doua ori bine, dar nu a finalizat pe masura. In rest, doar paradele lui Baba ar mai merita evidentiate, acesta izbutind astazi sa mentina scorul in proportii civilizate.

Totusi, considerand ca valcenii se lupta la promovare, rezultatul nu este atat de rau. Linia de mijloc cu Sandu si Cojocnean pare mai solida, dar ambii au aratat doar sporadic ca ar fi meritat banii dati pe ei. Dezamagitoare a fost prestatia lui Latovlevici, pe carui parte s-a si marcat primul gol si care a mai facut destule erori pe parcursul partidei. In rest, trai si voie buna, neaparat insa trebuiesc obtinute si ceva puncte in etapele urmatoare.

Poli II: Baba (6,5) - Latovlevici (5), Luchin (6), Obersterescu (5,5), Petrus (5,5) - Sandu (5,5), Patras (5,5), Daminuta (6), Buda (5,5) - Popa (5), Cojocnean (5,5) iar pe parcurs au mai intrat Danci (5), Cosovanu si Ganea in locurile lui Sandu, Obersterescu si Patras.

Niciun comentariu :

Google+