26 iunie 2007

Un Ratiu la transfer

S-a confirmat astazi aducerea lui Alin Ratiu, de la Sportul, care a semnat un contract valabil pe cinci ani de zile. Salarul vehiculat de presa se ridica la 100 de mii de dolari pe an, iar pentru aducerea sa s-au cheltuit alte 200 de mii. Mai merita sa intreb? Hai c-o fac.

Renegocierea contractelor celor sase exilati ar fi costat considerabil mai putin decat aducerea lui Ratiu, dar aparent conducerea noastra nu stie decat sa dea cu flitul. Bine mai, daca avem bani nu spun nimic, daca totul este o chestiune de principiu, n-am nicio problema, daca suntem idealisti, si mai bine! Dar sa fim seriosi, ca nu-i asa.

In cazul in care Poli ar vrea sa-i tina pe Luchin, Scutaru si compania n-ar trebui decat sa lase putin, dar - ca mai mereu - Iancu incearca sa faca din aceasta situatie o lupta nobila, de aceasta data impotriva tiraniei impresarilor. Atata timp cat jucatorii nu-si primesc banii la timp, cat nu ii tratezi pe toti "ca pe ai tai", cat ai investit intr-0 echipa secunda pentru a nu mai cumpara jucatori de la alte echipe - atata timp, alte lucruri primeaza decat marile lupte care, pana la urma, nu fac decat rau clubului si n-au nimic de-a face cu idealuri morale. DE CE?

Cu totii suntem oameni, dar uneori parca nu ne putem comporta ca atare. Ca pana la urma, la asta se reduce totul.

Un comentariu :

Anonim spunea...

Pe cand performante la Timisoara?

Google+