30 mai 2007

Ce urmeaza...

In timp ce echipa intra in vacanta, Plesan primeste o excursie pe gratis in Slovenia, si ceilalti internationali au pornit-o deja pe drumuri alaturi de echipele Nationale pe care le reprezinta, Uhrin pandeste dupa colt.

Desi venirea antrenorului la Timisoara a fost amanata, el se va deplasa maine (zic zvonurile) la Bucuresti, unde mai mult ca sigur va avea ceva de discutat cu domnul Iancu. Orice ar fi, sper sa fie de bun augur, caci adversarii nostri nu stau pe ganduri, iar Steaua, Rapid si CFR Cluj au facut deja de la doua transferuri de marca in sus. Nadejduiesc doar ca acel "calitativ" mentionat de Iancu este ceva mai calitativ decat cel la care se referea asta iarna.

Se mai pare ca Poli va disputa pe 22 iulie un amical pe Dan Paltinisanu, in compania Fiorentinei lui Mutu. Cu siguranta va fi o partida frumoasa, pe care de abia astept sa o urmaresc de la fata locului.

In rest, zilele acestea (cel probabil joi) imi voi prezenta statisticile referitoare la jucatorii care au evoluat in acest retur/sezon pentru Poli, chiar de nu am vizionat doua meciuri in cele jucate in aceasta primavara.

Sper ca lucrurile sa evolueze mai rapid ca vara trecuta, atat in materie de transferuri, cat si in ceea ce priveste pregatirea echipei. Daca sezonul urmator nu incepem sa aratam ceva fotbal, nu stiu cand o vom face.

Niciun comentariu :

Google+