27 aprilie 2007

Un transfer surpriza

Oficialii clubului au anuntat astazi ca fostul stelist, Marian Aliuta, momentan liber de contract dupa despartirea de Iraklis Saloniki cu putin peste o saptama in urma, a semnat un contract de trei ani cu clubul nostru.

Sunt convins ca mai toata lumea a fost luata prin surprindere de acest transfer, in contextul in care numele lui Aliuta nu a mai rasunat prin media romaneasca de ceva vreme. Eu nu posed nicio informatie despre el in ceea ce priveste stilul de joc si calitatile sale, dar banuiesc ca vom vedea cat de curand in ce masura este capabil sa ocupe un loc in primul unsprezece. Mi se pare doar trist ca ne-am descotorsit de Alin Stoica, un jucator cu reale abilitati de fotbalist, doar ca sa luam un alt fost talent care este si cu trei ani mai in varsta.

Cu siguranta insa acest transfer indica faptul ca strategia in materie de transferuri s-a schimbat complet, Aliuta fiind un jucator de 29 de ani, si totodata ridica semne de intrebare in privinta celui pentru care a fost facut acest transfer - mai ales in contextul unui contract de trei ani. Nu imi vine sa cred ca Dusan Uhrin ar cere aducerea lui Aliuta...

Niciun comentariu :

Google+