28 aprilie 2007

Poli - Pandurii 1:0 (0:0)

Cu siguranta cea mai grea partida ramasa pe teren propriu, intalnirea cu Pandurii s-a dovedit a fi un galop de sanatate dupa ce alb-violetii au deschis scorul in repriza secunda. Diferenta minima de pe tabela se trage din faptul ca Bucur a ratat mult si un gol marcat de Torje nu a fost validat.

Prima repriza a inceput cu o mare ocazie, cand la interventia nesigura a lui Dossey, Gigel Bucur nu a reusit sa trimita in poarta. Au urmat cateva minute de tatonare, inainte ca acelasi Bucur, lansat perfect de Cristea, sa rateze preluarea din pozitie unu la unu cu portarul advers. Restul reprizei a fost foarte anost, datorita faptului ca Pandurii se aparau pe doua linii si Poli nu avea nici viteza, nici imaginatia necesara sa se aproprie periculos de buturile lui Dossey. Totusi, numai o alta ratare a lui Bucur cu cateva minute inainte de pauza a facut ca tabela sa arate zero la zero la terminarea reprizei.
Norocul nostru a fost ca alb-violetii au reusit sa inscrie imediat la reluarea jocului, lungul de linie al lui Karamyan fiind "exploatat" la maxim de Cristea, care a patruns in viteza in careu si a centrat pentru Bucur, acesta nemairatand dintr-o pozitie din care ar fi trebuit sa se osteneasca sa o faca. Din acest moment terenul parca s-a mai aerisit, Pandurii mimand atacul. Au urmat o serie de ocazia la poarta oaspetilor, incepand cu sutul blocat al lui Cristea, continuand cu doua ratari ale lui Bucur si terminand cu un gol nevalidat al lui Bucur (mingea trecuse de linia portii), precum si o ratare de putin a aceluias atacant. In tot acest timp, Pandurii nu au facut decat sa trimita o minge peste poarta lui Pantilimon.

Victoria este incontestabila si de bun augur, considerand ca etapa viitoare vom juca la Petrosani, de unde cu totii avem pretentia sa luam trei puncte. De remarcat prestatia excelenta a lui Omoduemuke, omniprezent pe tot terenul, precum si efortul constant depus de Alexa, Karamyan si Abiodun. Torje cu siguranta ar avea loc in primul unsprezece, dar cu siguranta va veni si vremea aceea. Vreau sa remarc doar neinspiratia lui Velcea, care l-a trimis pe Caramarin titular, desi lupta urma sa se dea la mijlocul terenului si aceasta urma sa fie un destul de fizica, astfel ca poate prezenta lui Plesan in primul unsprezece ar fi fost mai potrivita. Oricum, niciunul dintre cei doi nu a aratat prea multe.

Lucrurile arata, totusi, destul de bine.

Notele de azi: Pantilimon (6) - Scutaru (6), McKain (6), Emeghara (6) - Abiodun (6), Alexa (6), Omoduemuke (6,5), Karamyan (6) - Cristea (6), Caramarin (5,5), Bucur (6) carora li se adauga Plesan (5,5), Torje (6) si Matei, care i-au inlocuit pe Caramarin, Cristea si Bucur.

Niciun comentariu :

Google+