6 martie 2007

Artimon a demisionat

Alin Artimon si-a prezentat astazi demisia, criticand maniera in care se desfasoara anumite lucruri la club si activitatea diversor persoane implicate la echipa.

Considerand ca nu a avut parte de nicio sustinere din partea conducerii, ramane remarcabil ca a reusit sa reziste si atata. Imi pare oarecum rau ca a plecat, in primul rand in sensul continuitatii si in al doilea rand datorita faptului ca a reusit sa se impuna intr-o masura mai mare decat s-ar fi asteptat toata lume.

Marian Iancu va incerca sa il aduca pe Zenga la echipa, dar acesta a semnat in ianuarie un contract cu o echipa din Emiratele Arabe Unite, ceea ce ma face sa fiu cat se poate de sceptic in privinta venirii lui la Timisoara. Sincer sa fiu, nici nu mi l-as dori, iar de la Iancu m-as astepta sa nu mearga tot pe antrenori "compromisi", cum i-a numit si el - in sensul legaturii pe care o are Zenga cu Steaua.

Pana atunci, Iosif Rotariu a fost desemnat antrenor interimar.

2 comentarii :

Anonim spunea...

marian iancu ar trebui indrumat catre olg protasov

Stefan Carpanu spunea...

In primul rand, era de ajuns sa postezi o data.

In al doilea, ma indoiesc serios ca Protasov este o optiune de luat in seama. Chiar nu exista antrenori care sa nu fi trecut pe la Steaua?

Google+