7 ianuarie 2007

O ultima fantezie inainte de realitate

Un "la multi ani" calduros tuturor in acest 2007 - desi cred ca sunt cativa care ar prefera ceva zapada, daca tot e iarna.

Maine se aduna alb-violetii, fara prea multe noutati in lot. Pe langa Omoduemuke, se pare ca vor mai fi prezenti doi jucatori: Marian Tanasa, de la FCM Bacau, si Joseph Kizito, de la Vojvodina - ambii in probe.

Tanasa s-a nascut pe data de 14 august 1985, are 1.89 inaltime si 81 de kilograme, conform romaniansoccer.ro. A marcat 3 goluri in prima liga in 35 de meciuri (site FCM Bacau - vag actualizat) si are doar 3 reusite in acest sezon al ligii secunde, din cate am putut afla. Cred ca se subintelege ce rol va avea la club, in cazul in care va fi legitimat. Din nou se pare ca nu cumparam acel atacant de care avem nevoie.

Joseph Kizito este international ugandian/ugandez, nascut pe 27 iulie 1982 si transferul sau depinde, in mare parte, de plecarea lui Emeghara, din cate imi pot da seama.

Despre Vrsic, slovenul de la Zilina, nu se stie inca nimic concret.

Contra pare sa fie mai departe decat oricand de Poli, fiind titular cu Barcelona astazi.

In rest, putine iluzii de grandoare ramase. Poate Karamyan sa fie "cel mai tare transfer", dar urmeaza sa se confirme sau nu zilele urmatoare. Stim noi cum lucreaza astia de la Rapid.

Ultimul zvon il are pe Dacian Varga, jucatorul Sportului, drept protagonist principal. Un jucator pe care, sincer sa fiu, mi-l tot imaginam in tricoul alb-violet in ultimele luni, mai ales in momentele in care il cautam pe Balace pe teren.

Niciun comentariu :

Google+