12 noiembrie 2006

Contemplatiune despre noi

O contemplatiune, precum am promis.

Am reusit sa vizonez partidele cu Jiul si Farul, adica partidele de debut (in campionat) ale lui Artimon. Daca in privinta meciului cu petrosanenii nu am mai nimic pozitiv de remarcat (cu exceptia prestatiei lui Popa, eventual si a golului spectaculos marcat de Bucur), meciul cu Farul a fost unul mult mai dureros.

E normal sa nu ai prea mari pretentii cand nu joci nimic, cum a fost cazul primei partide mentionate, dar sa irosesti puncte pe care, de altfel, le-ai fi "meritat", iti lasa un gust mult mai amar. De exemplu, acuma ma uit la clasament si ma gandesc ca eram pe 3 daca invingeam Nationalul si Farul - doua meciuri in care am oferit puncte cadou adversarilor.

Cred ca doar Plesan sau Grigorie ar putea face diferenta in faza ofensiva. Problema este ca in timp ce unul isi revine inca dupa o accidentare, celalalt pare complet iesit din forma. In momentul in care macar unul dintre ei va evolua la potential maxim, cred ca Poli va putea invinge orice echipa non-SDR (Steaua, Dinamo, Rapid pentru neinitiati). Vorba lui Cartu, nu doar atacantii dau golul, si atat Grigorie, cat si Plesan sunt jucatori capabili sa inscrie.

Desi, daca revenirea lui Caramarin nu e doar un foc de paie...

Saptamana viitoare vine meciul pe care il asteptam de o vreme si pe care am convingerea ca il vom castiga. Dorinta imi este sa o facem clar, pentru ca noi, suporterii, avem nevoie de un rezultat mare cu UTA, chiar de acestia nu reprezinta o forta deosebita.

Ca o ultima idee, la "Nationale" avem doar doi reprezentanti, ambii portari: Popa la "baietii mari" si Pantilimon le Tineret. Nu sunt convins ca abordarea lui Sandoi, aceea de a lua jucatorii din "Liga 1" pe simplul criteriu ca evolueaza la echipele lor, este unul sanatos. In mare, jucatorii selectionati sunt slabuti si au avut evolutii mediocre de-a lungul sezonului. Sper sa fiu contrazis, dar sunt convins ca un fundas precum Mera ar fi avut loc in aceasta asa-zisa reprezentativa.

P.S. Mai are cineva impresia ca i s-ar putea pregati o "debarcare" lui Mehmedovici? Altfel nu inteleg de ce s-a infipt Canu atat de bine in echipa.

Niciun comentariu :

Google+