26 noiembrie 2017

Note Viitorul - Poli (et. 19, c. reg.)


Viitorul - Poli 1:1 (1:0)
[40 voturi]


CRONICA MECIULUI

Cătălin Straton

În sfârșit a arătat și Straton ceva din forma care l-a consacrat sezonul trecut, reușind două intervenții decisive. Greu de zis dacă se putea mai mult la gol.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 7,3

Bogdan Străuț

Nu poate fi criticată dedicarea cu care a evoluat fundașul dreapta, în ciuda greutăților pe care le-am întâmpinat în acel flanc. Intervenția acrobatică din finalul partidei a fost exemplară. Ofensiv, ca mai toată echipa, n-a contat.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,4

Gabriel Cânu

Joc solid, fără erori, din partea căpitanului, care n-a scăpat de galben la intervenția importantă de la ultima fază. A oferit susţinere ambilor 'improvizaţi', Ciucur şi Haruţ.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,8

Cristian Melinte


Poate că cineva ar fi trebuit să-l atace pe Ganea la acea respingere cu ghinion, care a precedat golul. În rest, ne-am apărat bine în centru.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,1

Alexandru Ciucur

Golul frumos reușit în repriza secundă îi răscumpără erorile de plasament din prima repriză, când la ambele ocazii ale lui Chițu nu a stat bine în teren. Oricum, sper să nu mai fie irosit pe poziția de fundaș stânga.

Nota Cronicii: 6,5
Nota comunității: 8,1

Gabriel Vașvari

Nu am strălucit pe recuperare, dar și maniera în care am construit ne-a ajutat prea puțin să controlăm mijlocul terenului.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 6,0

Andrei Artean

Omul cu pasa către Ciucur, deși n-aș considera-o pasă de gol, Artean a suferit pe seama acelorași neajunsuri din construcția noastră.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,9

Alexandru Munteanu

I-a pus mingea ideal lui Abraw la faza din minutul 6 și a încercat să-l dubleze pe Străuț în majoritatea acţiunilor. Reușitele ofensive i-au fost limitate de izolaționismul tactic cu care am abordat partida.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,9

Josip Šoljić

Destul de activ la purtatul mingii, doar că posesia noastră precară nu l-a ajutat să iasă în evidență.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,8

Cosmin Bîrnoi

Calitățile îi sunt negate de poziționarea în flanc, fapt dovedit din nou în acest joc. Un meci fără reușite din partea tânărului mijlocaș.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,3

Camaldine Abraw

Trebuia să înscrie la mingea pe care i-a plasat-o Munteanu în câțiva metri de poartă. Uneori mi s-a părut că i-a lipsit dispoziția de luptă, dezamăgit probabil de mingile lungi trimise pe direcția lui și de lipsa de susținere.

Nota Cronicii: 5,0
Nota comunității: 5,3

REZERVE

Denis Haruț

A intrat curajos în meci, într-o poziție care nu-i este atât de familară. Gazdele n-au insistat în flancul stâng, iar atunci când au făcut-o, ne-am apărat destul de bine și cu juniorul U19 în teren.

Nota Cronicii: 5,5
Nota comunității: 5,8

Octavian Drăghici

Nu știu de câte ori a atins mingea după ce a intrat. Oricum, nu cred că este genul de jucător care să ofere un plus de dinamism atunci când intră de pe bancă.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 5,4

Cătălin Doman

Prezență de palmares.

Nota Cronicii: -
Nota comunității: 4,8

ANSAMBLU

Ionuț Popa

Când am văzut primul unsprezece, cu Ciucur și Bîrnoi improvizați în stânga, mă așteptam la ce era mai rău - până la urmă n-a fost teribil, dar nici n-a fost grozav. S-a simțit imediat după introducerea lui Haruț și repoziționarea lui Ciucur că se poate mai bine și mi se pare admirabil că înlocuirea a venit așa de repede.
În rest, echipa nu se exprimă nicicum pe teren. La niciun moment dat n-am simțit că putem egala, asta și fiindcă tot apelăm la ieșirea din apărare cu mingi lungi, fără a avea oameni la recepție - toți jucătorii ofensivi sau de construcție se trezeau izolați! A mers, dar atunci când zici că 75% din rezultat ține de șansă, poate într-adevăr ceva nu e tocmai cum ar trebui să fie la filosofia ta de joc. Nu e vorba, un punct în fieful campioanei e un lucru bun, indiferent de mijloacele folosite. Problema rămâne însă că indiferent cine ne este adversar, nu avem consistență pe construcție și în ultima treime.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,8

Echipa

Dacă ceva a arătat cât de cât pozitiv, a fost disciplina defensivă cu care am abordat meciul. Golul a venit pe o superexecuție și, e drept, gazdele au mai avut două șanse mari în prima repriză. Să ne aducem însă aminte ce se întâmplă atunci când nu te aperi bine în fața Viitorului. În plus, trebuie apreciată atitudinea de pe întreaga partidă, fiindcă ar fi fost ușor să dezarmezi văzând că nu reușești să ieși din propria jumătate.

Nota Cronicii: 6,0
Nota comunității: 6,5

Omul meciului

Alexandru Ciucur - 65,0%
Cătălin Straton - 27,5%
Gabriel Vaşvari - 2,5%
Denis Haruț - 2,5%
Niciunul - 2,5%

Niciun comentariu :

Google+