3 iunie 2016

Trofeul CroVi 2016

Ne dorim de câteva luni să lansăm la apă această idee, dar evenimentele din jurul clubului ne-au împiedicat s-o facem. Acuma însă, cu toate riscurile de rigoare, inclusiv ca aceasta să fie atât ediția inaugurală, cât și ediția finală, vă prezentăm Trofeul CroVi.

Pe la începutul play-out-ului, am născocit să formalizăm o tradiție pe care o purtăm de ceva vreme cu noi, anume stabilirea celui mai bun jucător de la Poli din sezonul proaspăt încheiat. Viziunea noastră era să acordăm două trofee în acest an:
  • unul pentru echipa de seniori, bazat pe o medie între notele noastre și o evaluare a suporterilor
  • unul pentru echipa de juniori, bazat pe impresiile adunate de noi, în principal de la Poli II 
Din păcate, prestațiile acestui sezon ne-au îngreunat sarcina de a oferi o atenție specială cuiva de la prima echipă, fiindcă nu am avut destui jucători care să fi evoluat constant (și) bine. Asta nu înseamnă că n-am avut oameni de bază care, măcar sporadic, au arătat calitate (Scutaru, D. Popescu, O. Popescu, Goga, Javi, spre exemplu), doar că niciunul nu s-a evidențiat în mod special față de ceilalți. Dacă mai punem în ecuație maniera în care am retrogradat, cred că avem câteva argumente solide pentru a amâna introducerea acestui premiu.

În schimb, am ales să nominalizăm doi jucători care au evoluat exemplar la Poli II, au ajuns în finala Cupei României la juniori A, și au impresionat când au jucat în Liga 1. Ne facem vinovați cu predilecția obișnuită față de jucătorii ofensivi, dar pentru oricine a văzut la lucru echipa secundă, e greu ca primele două nume care să-ți vină în minte să fie altele decât Deian Sorescu și Sebastian Mailat.

Cu felicitările de rigoare, am avut oportunitatea să le înmânăm celor doi trofeele în această după-amiază. Am profitat de moment și am stat de vorbă cu ei despre sezonul care s-a încheiat și ceea ce urmează pentru Poli, într-o conversație pe care o vom publica la începutul săptămânii viitoare. Dacă vă mai amintiți, un dialog cu Deian am avut deja la începutul sezonului. Până atunci, lăsăm imaginile să vorbească - nu înainte de a mulțumi celor de la Lipoplast și consilierului pe arhitectură și design, Florin Tâmpu, care au executat aceste trofee.

Ah, și cine dorește să-i mai vadă la lucru pe Mailat, Sorescu și compania la Poli II, mâine de la ora 10 se dispută penultima etapă a sezonului ligii a IV-a, pe terenul 1 din incinta bazei de la stadionul Dan Păltinișanu.



Un comentariu :

alextorrrres spunea...

Bravo pentru initiativa, baieti, bravo si celor care au primit trofeele.Mult succes in continuare.

Google+